Sinodul BOR din octombrie 2016 s-a amânat. Se anunță prigoană națională pentru antiecumeniști



Sinodul bor va fi in ianuarie 2017, iar nu in octombrie 2016.

Se asteapta documentele oficiale ale intrunirii din Creta, apoi vor fi impuse in toate eparhiile, in parohii si manastiri,m. Cel care nu va semna va fi caterisit sau afurisit. Prigoana cea mare a început. Popor roman ortodox, pregateste-te de mucenicie. Maica Domnului sa ne intareasca.

La sinodul BOR din ianuarie 2017, preotii care nu vor semna pt. ecumenism vor fi caterisiti si exclusi din orice functie administrativa, sau daca sunt preoti calugari vor fi si scosi din manastiri, iar mirenii din aparatul administrativ al Bisericii, monahii, monahiile si toti vietuitorii din manastiri vor fi afurisiti si scosi din manastiri, sau din biserici. Mirenii de rand, de asemenea, care nu sunt pentru ecumenism vor fi afurisiti. Vor face slugile satanei un fel de recensamant in fiecare parohie si manastire si vor impune peste tot erezia ecumenist-satanista prin cozile lor de topor: arhierei, protopopi, preoti, stareti(e), consilieri eparhiali sau parohiali. Nimeni nu va scapa de cernerea ecumenistilor. Atunci cine nu va marturisi impotriva ecumenismului va fi considerat lepadat de Hristos.
Asa cum s-au lepadat toti staretii si staretele din Vâlcea care au fost obligati de neepiscopul varsanufie gogea sa semneze ca se dezic de marturisirea antiecumenista a staretului Grigorie de la Lacul Frumos. La Vâlcea au testat terenul cu ereticul varsanufie si a vazut ca a mers. La fel vor face in toata nepatriarhia Română. Romanilor ortodocsi, nu-i de glumă sau de indoială: vom trece prin vremuri de marturisire cumplite, si chiar va fi si martiraj pt Adevăr. Maica Domnului sa ne lumineze si sa ne ajute in marturisirea cea buna.
primit pe email.

SURSA

Lasă un comentariu