DACA MAMELE S-AR RUGA LA MAICA DOMNULUI PENTRU COPIII LOR, NEMERNICII NU S-AR FI INMULTIT SI NU AR FI STAPANIT LUMEA

MAICA DOMNULUI ŞI FEMEIA DE AZI

Oricum am încerca să vorbim despre lipsurile femeii de azi, tot misogini vom fi numiţi. Oricum am încerca să amintim doar aşa, ca o visare cu ochiii deschişi, de rânduielile de altă dată şi inevitabili vom fi catalogaţi anacronici. Degeaba am încerca să o judecăm şi degeaba am încerca să îi amintim femeii de azi chemarea la care a fost chemată. Degeaba îi vom aminti cum Maica Domnului a răspuns DA chemării făcute de Dumnezeu de a primi în pântece pe Mântuitorul.

PUTINE EVE DE AZI CONSTIENTIZEAZA CA MAICA DOMNULUI A AVUT OPTIUNEA SA SPUNA NU SI CA AR FI PUTUT SA ADUCA ARGUMENT NEPUTINTA EI, TEAMA, FRICA, VARSTA FRAGEDA SAU ALTE SCUZE. PUTINI INTELEG CA IN DIALOGUL AVUT DE MAICA DOMNULUI CU INGERUL GABRIEL, ACESTA PUNANDU-I IN FATA CHEMAREA LUI DUMNEZEU, I-A CERUT DE FAPT ACORDUL PENTRU A-L PRIMI PE MANTUITORUL IN PANCETE, NU A INFORMAT-O PUR SI SIMPLU DE CE AVEAU CE SA SE INTAMPLE CU EA. PRIN RASPUNSUL DAT – “IATA ROABA DOMNULUI. FIE MIE DUPA CUVÂNTUL TAU!” – MAICA DOMNULUI SI-A DAT ACORDUL, A AFIRMAT ACCEPTUL PENTRU CHEMAREA FACUTA DE DUMNEZEU PRIN INGER. AM VAZUT ASTAZI O STIRE, CITITA DE O FEMEIE DESPRE TINERELE FEMEI CARE AU RAMAS MAMICE. 

Fete de 14, 15, 16 ani cu copii. Tragedie nationala, mai grav ca la Fukushima. Cum sa inteleaga doamna reporterita ca a naste la 16 ani nu e tocmai o tragedie, este varsta la care si Maica Domnului a primit Vestea cea Buna, este varsta la care chiar bunica mea s-a maritat ca probabil si alte bunici. Tragedia nu este ca nasc, ce alternativa ar avea? Avortul? Anticonceptionalele? Cum sa nu nasca doamna reporterita daca dumneavoastra la Antena3 dati numai stiri despre Lady Gaga si Oana Zavoranu? Ce exemple sa aiba tinerii de astazi daca voi ii indopati cu gunoaie si nu ii ajutati cu nimic constructiv numai cu materiale “toxice” si “virale”?

ESTE DEJA OBOSITOR SA MAI VORBIM CA LUMEA A AJUNS UNDE A AJUNS PENTRU CA NU MAI SUNT MAME FRUMOASE. Daca ar fi mame frumoase, cum vedem bunicile cuminti de la tara, si copiii lor ar fi altfel. Daca mamele s-ar ruga la Maica Domnului pentru copiii lor, nemernicii nu s-ar fi inmultit si nu ar fi stapanit lumea in masura in care o fac in zilele noastre. Femeia de azi insa rade de Maica Domnului. Credinta o oboseste, rugaciunea o plictiseste, cele zece porunci o irita ingrozitor. Telenovelele si horoscopul insa o veselesc. Moda si barfele o fac sa se relaxeze, iar vreo potaie pe langa ea chiar ii satisface lipsa de afectiune pe care barbatul nu i-o ofera. Copiii sunt o corvoada si nu se mai regaseste in jertfa, jertfa pentru cresterea copiilor este un “fenomen extraterestru” pentru ea, iar cariera este vazuta ca o mantuire. Micile exceptii sunt picaturi intr-un ocean. Lumea arde. Barbatii au ars de mult iar copiii se zbat in mijlocul focului in timp ce femeia se uita le televizor vrajita fiind de oglinda fermecata.
Autor: Gigel Chiazna
sursa: https://www.aparatorul.md/daca-mamele-s-ar-ruga-la-maica-domnului-pentru-copiii-lor/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s