Arde Grecia. Imagini apocaliptice cu pădurile arzând – FOTO

Iata ce putem citi pe siteul:stiridecluj.ro

Pare de necrezut apocalipsa din Grecia: duzini de oameni morti in incendiu, la cativa metri de plaja, pare ca n-au mai apucat sa ajunga la apa … De fapt, cum ne spun mereu pompierii, degeaba ajungeau, in incendii se moare in primul rand din intoxicatia cu fum. E ca la Pompeii: trebuie sa lasi totul si sa fugi pana nu te ajunge norul din urma. Cand te ajunge focul, esti deja mort demult.

 

Pozele sunt chiar langa Atena, toti am trecut prin locurile astea si puteam fi chiar acum acolo”, scrie pe Facebook Sorin Ioniță, expert în politici liberale.

 

Incendiul din Grecia s-a declanşat într-o pădure de pini din apropiere de Kineta, la circa 54 de kilometri vest de capitalaGreciei. 60 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 150 de oameni au fost răniţi.

 

Cea mai mare parte a victimelor au fost prinse în capcană de flăcări în sectorul localităţii balneare Mati, aflată la 40 km nord-est de Atena.

 

Autorităţile din Grecia au emis un avertisment de incendiu în mai multe regiuni ale ţării. Astfel, conform datelor Protecţiei Civile, există un risc foarte ridicat (nivelul 4 – culoarea portocalie pe hartă) de incendii în Grecia Centrală (Viotia, Fthiotida, Fokida) și Peloponez (Corint, Achaia, Argolida, Arkadia, Lakonia) și insula Evia.

 

Ministerul român al Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia că, în ultimele zile, capitalaAtena se confruntă cu incendii de vegetație, declanşate şi în contextul unui val de căldură, care s-a abătut asupra ţării, cu temperaturi de până la 40 de grade Celsius, iar Serviciul de Meteorologie grec a anunțat o înrăutățire a vremii pentru perioada 24-26 iulie 2018. Sunt prognozate ploi și furtuni puternice la nivel local, însoțite de căderi de grindină, vânt puternic și scăderea semnificativă a temperaturii.

 

Vor fi afectate următoarele regiuni: Epirul, insulele din nordul Golfului Ionic, vestul Greciei continentale, Tessalia, insulele Sporade și insulele din nordul și estul M. Egee, estul Macedoniei, Tracia, Evia, Macedonia Centrală (în principal Halkidiki).

Foto preluate de pe Facebook

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FInternationalHellenicWorld%2Fvideos%2F2095205290694808%2F&show_text=0&width=267

Nota:

Lumea a depășit Sodoma și e de plans! Catastrofe apocaliptice! Nu e nimic întâmplător ce se întâmplă în lume! Ploi necontenite, ghețarii se topesc și se rup într-un ritm foarte alert, incendii de la polul nord pana la Sf Efrem în Grecia, 47gr în Mexic, 37gr polul nord, 43gr Grecia, Italia ninge, oameni mulți sau demonizat, preoții vând pe față credința, etc, etc! Ai milă de noi Dumnezeu te rugăm!

A lua aminte ca din cea mai mare baza crestina cum spune cineva, a devenit cea mai mare baza de tradare a religiei Grecia, si poate casca ochii mai multi sa mai lase din pacate ca toate ce se intampla e efectul omului distructiv asupra sufetului si asupra naturii. Acolo unde a ars e taramul sf Efrem cel nou, alaturi Sf Nectarie si altii. al 2 incediu care e pe acolo e in insula Creta unde s-a tradat ortodoxia! Si un lucru foarte grav care a avut loc in 2015 legalizarea parteneriatelor civile .Atunci sa nu vina mânia lui Dumnezreu? ,pentru atâtea fărădelegi nu mai răbda Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s