Test fulger pentru depistarea schismaticilor: TU CE VEI FACE dacă Ierarhii BOR și-ar retrage semnătura din Creta?

M-am saturat de atata bla bla bla. Asa ca va propun un test fulger, ca sa stim despre fiecare cum sta, ca mai apoi sa-si vada fiecare de drumul sau. Evident, si mai bine ar fi sa revina schismaticii la Adevar. In vara lui 2016 absolut toti actualii nepomenitorii aveau aceeasi vorba: intrerupeau pomenirea pana cand Ierarhul isi va retrage semnatura din Creta (daca a fost acolo) sau semnatura de la Bucuresti (daca a fost doar aici) unde s-a luat act de hotararile din Creta sau daca cel putin va striga in public ceva impotriva documentelor din Creta (daca n-a fost pe nicaieri).

Si iata ca n-au trecut nici doi ani de atunci si cativa s-au sucit. Acestia sunt schismaticii. Iar pentru a-i depista, e suficient sa le puneti intrebarea din titlu.

De exemplu, gheron Sava Lavriotul este schismatic. Cititi va rog ce spune despre Biserica Ortodoxa Bulgara: GHERON SAVA LAVRIOTUL a căzut în SCHISMĂ …

Aidoma preotul Ciprian Ioan Staicu, care ii lauda acest mesaj. Si evident toti care sunt de aceeasi parere.
Caci Biserica Ortodoxa Bulgara sta mai bine chiar decat ar fi stat BOR daca niciun Ierarh al sau n-ar fi semnat in Creta.

 Deoarece Sinodul BOB nu doar ca a respins documentul din Creta ,ci Biserica Ortodoxa Bulgara chiar a si parasit Consiliul Mondial al Bisericilor inca din 1998.

Deci daca au ceva de obiectat impotriva BOB, cu atat mai mult ar avea impotriva BOR, chiar daca toti Ierarhii ei si-ar retrage semnaturile din Creta.
Altfel spus, pentru acestia nici nu mai conteaza daca Ierarhii BOR au fost sau nu in Creta. Ei de fapt au ceva împotriva tuturor Bisericilor oficiale. Adica exact discursul stiliștilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s