Atac armat la o biserică baptista din Texas! Sunt cel puţin 27 de morţi și numeroși răniţi

Un atac armat a fost comis la o biserică din statul american Texas. Un individ înarmat a deschis focul în timpul slujbei, spune presa americană. Poliția a fost pusă în alertă.
Update ora 22.00: Postul CNN care citează un oficial local anunță că bilanțul victimelor atacului armat e de 27 de morți.

Update 21.40: Potrivit presei americane, sunt cel puțin 24 de morți în atacul armat de la biserică. Printre victime se află și copii.
Update ora 21.05: Potrivit poliției texane, atacatorul care a deschis focul în biserica de lângă San Antonio este mort, în urma intervenție trupelor speciale.
Atacul armat a fost comis într-o biserică baptistă din districtul Wilson, într-o localitate aflată la sud-est de orașul texan San Antonio.
Mai multe focuri de armă au fost trase și s-au înregistrat mai multe victime. Presa americană spune că sunt cel puțin 15 victime
Un număr mare de echipaje de poliție și de ambulanță au fost trimise în zonă. Din primele informații, atacatorul a reușit să fugă, dar poliția e pe urmele sale.

Sursa

Un gând despre „Atac armat la o biserică baptista din Texas! Sunt cel puţin 27 de morţi și numeroși răniţi

  1. Pingback: Patriarhul României, face apel la rugăciune pentru victimele sectantilor baptisti in urma atacului armat din Texas | ortodoxiadreaptacredinta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s