Primul robot sexual va fi pus în vânzare din ianuarie. Ce știe să facă Harmony, versiunea 2.1

Daily Mail susține că este primul ziar care a testat capacitățile lui Harmony 2.1, adică ultima versiune a unui robot sexual, destinat publicului.

Robotul a fost creat de Matt McMullen, care a lucrat la el din 2014 și până acum, urmând ca acesta să fie lansat la comercializare din luna ianuarie, cu prețuri cuprinse între 8600 de euro și 17.000 de euro – în funcție de dotările cerute de clienți.

Harmony are 30 de chipuri diferite, 16 feluri de corpuri, diferite forme de sâni (de la AA la triplu F), 19 tipuri de sfârcuri și 11 feluri de aparate genitale.

De fapt, acest așa zis robot este un cap vorbitor, așezat pe un corp de diferite forme și mărimi, cu o piele de silicon.

 Are 18 personalități – de la un caracter fericit și vesel, până la senzual, timid și foarte vorbăreț.

Presonalitatea ”timidă” a provocat deja critici în public, în cazul altui ”sex bot”, deoarece s-a speculat faptul că acest mod ar încuraja violul.

Inventatorul Doug Hines a provocat furia unor persoane după ce a spus că modelul său, Roxxxy, a fost programat în modul ”frigid”, ca să nu fie apreciativă atunci când este atinsă în locuri intime, iar robotul să opună rezistență, spunând: ”Asta nu este bine, te rog oprește-te. Nu face asta. Nu face asta!”.
Laura Bates, fondator al proiectului Everyday Sexism spune că un astfel de robot, care acceptă o relație sexuală forțată, este ”un risc de normalizare a violului, dar care are o față acceptabilă în public”.

Cert este faptul că, din luna ianuarie, britanicii vor putea comanda câte un robot sexual Harmony, a cărei inteligență artificială îi permite să fie supusă.

”Da, la fel cum unele femei sunt supuse”, a spus creatorul robotului, McMullen, potrivit Daily Mail.
Harmony poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații de smartphone sau tabletă, care permite utilizatorilor să îi ”construiască” personalitatea.

Ea va ști să spună glume și chiar să spună fraze de bun venit, de genul: ”Bine ai venit acasă, dragule. Cum a fost azi la muncă?”

Însă corpul său de silicon va rămâne nemișcat, ceea ce McMullen speră să îmbunătățească pe viitor, montându-i brațe robotice și senzori de căldură.
Ba chiar se gândește să îi introducă o opțiune de auto-lubrifiant:

”Am lucrat în industria păpușilor sexuale timp de peste 20 de ani, iar singurul lucuru pe care clienții l-au tot cerut a fost senzația de contact uman. Ei vor să țină pe cineva de mână, să fie îmbrățișați când ajung acasă. Motivul pentru care m-am concentrat mai mult pe cap a fost faptul că nu contează cât de frumoasă este o femeie (la corp, n.red.), un bărbat se va uita mai întâi la chipul ei. Te uiți în ochii cuiva. Despre asta este interacțiunea umană. Sexul este important, însă nu este cel mai important.” – a mai spus McMullen.

Sursa

Sursa

Un gând despre „Primul robot sexual va fi pus în vânzare din ianuarie. Ce știe să facă Harmony, versiunea 2.1

  1. Pingback:  În Moscova a fost deschis primul hotel cu roboți sexuali din Rusia. | ortodoxiadreaptacredinta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s