ARMA NUCLARĂ va fi DETONATĂ CURÂND. Un oficial nord-coreean DEZVĂLUIE ce planuri are Kim Jong-un pentru BOMBA cu HIDROGEN

Un oficial din Coreea de Nord a declarat că lumea ar trebui să ia în serios posibilitatea că ţara sa va testa o armă nucleară în viitorul apropiat. Ri Yong Pil, oficialul din Coreea de Nord, a declarat în timpul unui interviu din Phenian, că ameninţarea făcută luna trecută de ministrul de externe ar trebui tratată cu seriozitate.

Vizibil indignat, Ri Yong Pil mai spus despre Coreea de Nord că mereu „au făcut ceea ce au spus că vor face”.Aflându-se în timpul unei vizite la New York, Ri Yong Ho, ministrul coreean de externe a adus în discuţie posibilitatea ca ţara sa să testeze o bombă cu hidrogen deasupra oceanului Pacific.
Ameninţarea a venit la câteva ore după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat în timpul unui discurs că va „distruge complet” Coreea de Nord. Ministrul de externe este întotdeauna pus la curent cu intenţiile liderului suprem, aşa că ar trebui să luaţi ameninţarea foarte în serios”, a mai spus Ri.

La începutul lui septembrie, Coreea de Nord a realizat cel mai puternic test nuclear din cele sase etape care le-au făcut, despre care s-a spus că ar fi utilizat o bombă cu hidrogen. Naţiunile Unite au „răspuns” la această ameninţare prin faptul că au creat noi sancţiuni pentru ţara lui Kim Jong-Un.

Ameninţările Coreei de Nord i-au făcut pe vecinii acestora să stea într-o stare permanentă de alertă, în septembrie, dictatorul lansând o rachetă balistică care a zburat pe deasupra Japoniei, scrie CNN. Ri Yong Pil a mai declarat că nu există canale diplomatice de comunicare între SUA şi Coreea de Nord, chiar dacă secretarul de stat la Americii, Rex Tillerson, a spus că acestea ar fi încă deschise.

„Statele Unite ale Americii vorbesc despre o opţiune miltară, ba chiar se şi antrenează pentru aceasta. Pun presiune pe noi din toate părţile cu aceste sancţiuni. Daca voi credeţi că aceste acţiuni vor duce vreodată la diplomaţie vă înşelaţi groaznic”, a declarat R după ce Donald Trump a spus că SUA este pregătită pentru „absolut orice”.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s