Mitropolitul Ieremia de Gortina: Parlamentarii au tradat moravurile curate ale eparhiei noastre si au votat aceasta lege rusinoasa (convietuirea sodomitilor)

In Palumba Gortinei a spus din nou puternic si de mai multe ori despre palamentarii care au votat aceasta lege: “rusine lor, rusine lor”, care au tradat moravurile curate ale eparhiei noastre si au votat aceasta lege rusinoasa.

Ne-a zis sa le transmitem “rusine lor” iar apoi a mai spus: Mitropolia este deschisa pentru toti. Va primi la Mitropolie pe romi, va primi pe desfranata păcătoasă, dar pe parlamentarii care au votat această lege nu-i va primi. Usa este deschisa pentru romi, dar pentru acestia nu.

Si a mai spus ca daca îi va întâlni la solemnităţi, nu le va da Crucea s-o sărute, deoarece aceştia, prin votul lor dat unei astfel de legi “dezgustătoare”, au călcat în picioare Crucea.

Multimea din biserica a fost multumita de acesta manie a Mitropolitului, dar care l-a sfarsit s-a plans ca ,”le-a spus putine, mai trebuiau spuse si altele”. Şi a mai spus că dacă îi va întâlni la solemnităţi, nu le va da Crucea s-o sărute, deoarece aceştia, prin votul lor dat unei astfel de legi “dezgustătoare”, au călcat în picioare Crucea.

Insa, dupa cum este de inteles aceste “altele” le pastreaza Mitropolitul Ieremia pentru alta data.

Sursa: aparatotul.md

2 gânduri despre „Mitropolitul Ieremia de Gortina: Parlamentarii au tradat moravurile curate ale eparhiei noastre si au votat aceasta lege rusinoasa (convietuirea sodomitilor)

  1. Pingback: Copii din Grecia isi pot schimba genul. In acest fel vor putea intra femei in Sfantul Munte. | ortodoxiadreaptacredinta

  2. Pingback: Marii bancheri KABALIȘTI și legea IDENTITĂȚII DE GEN aprobată în Grecia | ortodoxiadreaptacredinta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s