TUDOSE insistă să CONDAMNE el copiii la efectele mortale ale vaccinurilor. Mâine are de gând să adopte legea vaccinării obligatorii


Într-un interviu pentru Agerpress., prim-ministrul României însistă pe obligativitatea vaccinării, sfidând toate drepturile omului, cât și ale pacientului care are libertatea de a-și da consimțământul pentru un tratament medical.

Reporter: Ați spus că în prezent condițiile din România ar impune vaccinarea obligatorie, dar legislația o impune?

Mihai Tudose: Sunt țări care încearcă exact același lucru acum, să impună vaccinarea obligatorie. Cred că în momentul în care epuizăm tot ce se poate pe partea bună, cu binele, de conștientizare a populației despre riscurile pe care le are copilul nevaccinat — (n.r. părintele) care-și condamnă practic copilul la suferință și nu numai copilul, chiar și comunitatea din care face parte. Statul e dator să intervină. Fiindcă nu copilul a decis, decide altcineva pentru copil. Și apoi, el trebuie să-și asume greșeala părinților? Deci, dacă statul protejează și intervine peste părinți atunci când el este prost tratat de o gripă sau de altceva, iertați-mă, aici chiar va trebui să fim mult mai activi.

Reporter: Când va fi adoptată în Guvern legea vaccinării?

Mihai Tudose: S-ar putea chiar joi, dacă are toate avizele și toți ceilalți colegi — fiindcă are și componentă juridică — sunt de acord, o vom promova joi.

Sursa O.I

Un gând despre „TUDOSE insistă să CONDAMNE el copiii la efectele mortale ale vaccinurilor. Mâine are de gând să adopte legea vaccinării obligatorii”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s