Premierul MASON Mihai Tudose vrea VACCINARE OBLIGATORIE. Cui slujește acest om care dorește decăderea din drepturile părintești ale celor care nu își vaccinează copiii?

SURSA
Comisarul.ro: Mihai Tudose, votat de conducerea PSD pentru nominalizarea la funcția de premier, este mason, membru al lojei Garibaldi, cu grad de maestru. Suplimentar, este consilierul personal al lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România.

Avand in vedere ca Lojele Masonice au caracterul juridic al unei asociatii, membrii masoni au obligația de a consemna apartenenta in declaratia de INTERESE.
Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Lector la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov in cazul anlizei activitatii guvernului Grindeanu…
România Liberă.ro: PLAGIATUL PREMIERULUI –

Mihai Tudose a terminat prima facultate la 30 de ani la o universitate privată. După vârsta de 28 de ani a început o goană nebună în care a achiziționat numeroase titluri și diplome. Cel mai strălucitor, titlul de doctor obținut în anul 2010 în domeniul Științelor Militare la Academia Națională de Informații, este suspect de plagiat. Un sfert din lucrare, aproximativ 50 de pagini, este copiat dintr-o altă lucrare de doctorat, susținută în 2009 de comisarul-șef Radu Andriciuc, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.
Acesta și-a recunoscut pasajele copiate în teza de doctorat a lui Tudose. Premierul propus de PSD nu a menționat niciunde că ar fi preluat aceste pasaje, iar polițistul a recunoscut public că Tudose i-a cumpărat teza de doctorat. „Domnul Tudose m-a contactat și i-am cedat drepturile de proprietate, ca pentru orice marfă. Era 2008 și aveam niște probleme financiare, vă aduceți aminte ce au pățit bugetarii, plus că fiul meu dădea bacalaureatul. A fost vorba de câteva mii de euro”, a spus comisarul-șef.
ActiveNews.ro: Premierul Mihai Tudose a avut o reacție extrem de critică la adresa părinților care nu își vaccinează copiii. Șeful executivului chiar a sugerat că aceștia ar trebui să fie decăzuți din drepturile părintești.
„Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea și pune în pericol inconștient viața copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecția copilului. Alți părinți sunt decăzuți din drepturi pentru fapte mult mai puțin grave. Când un părinte își condamnă copilul practic la moarte, nu știu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părintești”, a afirmat Tudose.
Nici doctorii care s-au declarat împotriva vaccinării nu au scăpat de critica premierul. „Nu știu dacă aceia sunt chiar doctori”, a răspuns Tudose la întrebarea unui jurnalist.
Premierul a precizat că a cerut soluții pentru a rezolva problema acestor refuzuri. „Sunt soluții care țin de bunul simț, dar la care trebuie ținut cont și de tot ce înseamnă cadrul legal. Și o anchetă a celor în drept de la protecția copilului, de la asistența socială, dar foarte bine fundamentat juridic”, a afirmat Tudose.
EVZ.RO: Întrebat la Radio România Actualităţi, într-un interviu difuzat vineri, dacă situaţia actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii, şeful Executivului a răspuns: „Eu cred că da. Sunt şi vaccinuri care se adresează unor boli care sunt transmisibile, deci acel părinte nu-şi pune în pericol doar copilul lui, ci întreaga comunitate.
NOTA MEA: Dar oare grija pentru faptul că exista nenumărate dovezi care arată că multe vaccinuri, datorită substanțelor pe care le conțin, reprezintă riscuri majore pentru sănătate, că sunt mulți copii care au murit ori s-au îmbolnăvit grav în urma vaccinării, nu este o prioritate pentru masonul Tudose? Faptul că nicio companie farmaceutică nu își asumă răspunderea pentru efectele negative ale vaccinării nu îl supără pe acest om al lui Dragnea?
Culmea tupeului politicienilor români: au pus pe butuci sistemul de sănătate, au distrus Institutul Cantacuzino – care producea vaccinuri românești sigure – dar vor să ne dea lecții de responsabilitate!!!
Iar ceea ce acești politicieni jalnici se fac că nu înțeleg este faptul că majoritatea opozanților vaccinării nu contestă actul medical în sine, ci siguranța lui, faptul că industria vaccinurilor a devenit o marea afacere în care niște indivizi veroși vor să câștige mulți bani prin transformarea populațiilor lumii în lagăre medicale.
Peste toate, Tudose și alții ca el, se prefac că nu înțeleg faptul că, prin vaccinarea forțată, ni se încalcă drepturi fundamentale, de neacceptat într-o societatea democratică. De ce de neacceptat? Pentru că nu suntem vite, chiar dacă mulți politicieni români sunt niște BOI!
Adrian Albu

Reclame

2 gânduri despre &8222;Premierul MASON Mihai Tudose vrea VACCINARE OBLIGATORIE. Cui slujește acest om care dorește decăderea din drepturile părintești ale celor care nu își vaccinează copiii?&8221;

  1. Pingback: Părinții pot primi până la 10 mii de lei amendă dacă nu acceptă imunizarea copiilor. Forma finală a proiectului Legii vaccinării | ortodoxiadreaptacredinta

  2. Pingback: PROTEST ANTIVACCINARE OBLIGATORIE! Duminică 13 august, Piața Victoriei (Muzeul Antipa) orele 15:00 – 17:00 | ortodoxiadreaptacredinta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s