Fanii cer CANONIZAREA Denisei Manelista.,,Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor” – Profetia Sfantului Antonie, IMPLININDU-SE sub ochii nostri

 

Moartea Denisei Manelista a bătut toate recordurile în on-line-ul din România! Site-urile tabloide au făcut un trafic uriaș după ce artista de 27 de ani a încetat din viață. Mediatizarea excesivă capătă, însă, valențe nebănuite. Pe un celebru site de petiții, mai mulți fani ai Denisei Răducu, pe numele său adevărat, cer nici mai mult, nici mai puțin, decât…canonizarea ei. Adică, trecere în rândul sfinților! Că nu se știe ce minune a făcut artista pentru a fi trecută în calendarul ortodox, unde se cere, e altă poveste, dar petiția on-line a strâns deja 86 de semnături.

„Propunem ca ingerul care a murit duminica dimineata sa fie sanctificata! Un om de o bunatate fara margini! Denisa Răducu merita sa isi gaseasca loc in calendarul ortodox pentru cat de mult a daruit oamenilor si pentru cat de mult a suferit in ultimele luni de viata”, este textul petiției.

Sursa O.I

Textul petitiei :aici

Un gând despre „Fanii cer CANONIZAREA Denisei Manelista.,,Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor” – Profetia Sfantului Antonie, IMPLININDU-SE sub ochii nostri”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s