Parintele Andrei Savin, parohia Baratca, jud. Neamt, a fost scos din Biserica de reprezentantii BOR, pentru ca a intrerupt pomenirea ierarhului semnatar al documentelor ereticului sinod din Creta. Nu i s-a prezentat nici un act, ci doar a fost etichetat ca fiind „schismatic”. Dupa roadele lor ii vom cunoaste…. Acum, usa Bisericii este sigilata! Vrednic este Parintele Andrei Savin!

”Indrazniti, Eu am biruit lumea!”
”Parintele Andrei Savin, parohia Baratca, jud. Neamt, a fost scos din Biserica de reprezentantii BOR aseara, pentru ca a intrerupt pomenirea ierarhului. Nu i s-a prezentat nici un act, ci doar a fost etichetat ca fiind „schismatic”, acesta fiind motivul pentru care a fost dat afara. Dupa roadele lor ii vom cunoaste….

Acum, usa Bisericii este sigilata!
Ferice de cei prigoniti!

Vrednic este Parintele Andrei Savin!”
Sursa informatiei :Bacosca Antoanela Iustina(pagina de Facebook)
Vom reveni cu alte informatii pe masura ce le vom avea.
Comentariu Bacosca Antoanela Iustina: „Am intrebat pe unul dintre prigonitorii veniti aseara sa-l dea afara pe parintele Andrei , daca ecumenismul este sau nu erezie. Preotul acela s-a codit si a inceput sa ne abureasca cu tot felul de vorbe. Noi am insistat sa ne dea un raspuns la intrebare. Pana la urma, constrans de noi, acel preot a raspuns: „nu sunt eu in masura sa raspund la aceasta intrebare”…!!!! Credeti-ma ca am avut simtamantul ca stau de vorba cu un sectar si nu cu un preot ortodox. Se vede din avion ca acestia fac jocul dusmanilor ortodoxiei. Dumnezeu sa-i lumineze pe acesti tradatori!”
Actualizare:
„Funcționarii MMB au descins aseară la parohia Baratca, din județul Neamț, pentru a-l determina pe preotul paroh sa reia pomenirea ierarhului părtaș la erezie. Părintele Andrei Savin, fiul părintelui Vasile Savin de la Dochia., a întrerupt pomenirea ierarhului cu câteva săptămâni în urmă și se pregătea să își facă mărturisirea publică. Ne întrebăm: DACĂ PREOȚII MOLDOVENI VOR CONTINUA SĂ SE ÎNGRĂDEASCĂ DE EREZIA ECUMENISTĂ, ARE MMB VREUN PLAN DE A-I SUPRIMA PE TOȚI? NU AR FI MAI CREȘTINEȘTE CA IERARHUL SĂ SE DEZICĂ DE SINODUL ERETIC DECÂT SĂ DESTRUCTUREZE PAROHIE DUPĂ PAROHIE?”

Sursa

http://ortodoxinfo.ro/2017/07/01/mmb-il-pedepseste-pe-preotul-pomenitor-andrei-savin-de-la-parohia-baratca-jud-neamt/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s