Manifestație Noua Dreaptă în Piața Avram Iancu. „În 10 ani, homosexualii din România vor întreține relații sexuale în stradă”

Câteva zeci de persoane, membri ai organizației Noua Dreaptă și simpatizanți, au ieșit, sâmbătă, în Piața Avram Iancu unde participă la o manifestaţie pentru susţinerea familiei tradiţionale.

1

1

Aproximativ 50 de persoane participă, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu la mitingul de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de Partidul România Unită, Partidul România Mare şi oganizaţia Noua Dreaptă.

Manifestarea a început cu rostirea în grup a rugăciunii”Tatăl Nostru”.

La mitingul Noii Drepte din Piața Avram Iancu sunt afiate bannere cu mesaje împotriva homosexualităţii şi pentru normalitate: „Marşul Normalităţii pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Clujul nu este Gomora”, „Pentru familia tradiţională”.

„Vedem în SUA și Europa cum homosexualii care ies în stradă în pielea goală de mână cu copii mici pe care i-au adoptat întrețin relații sexuale în stradă, în văzul tuturor oamenilor, acolo se va ajunge și în România. Poate nu în 2 ani, în 10-15 ani. Nu se vor opri până când nu vor ajunge acolo. Vorbesc de familie, vorbesc de valori tradiționale, poate asta nu înseamnă nimic pentru ei, sunt niște oameni fără Dumnezeu. În anii ´70 manifestul homosexualilor spunea clar că unul din scopul lor e abolirea familiei. Facem apel către autorități, către primarul Emil Boc să nu mai autorizeze astfel de manifestări în Cluj pentru că în caz contrar vom fi din nou în stradă”, a spus Codrin Goia, preşedinte Noua Dreaptă Cluj.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s