VIDEO+FOTO Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România                          *

Pângărirea și sfărâmarea obiectelor de cult, introducerea în anus a crucifixelor și statuetelor religioase – într-un cuvânt, „toleranță”.
În timpul unei manifestații (din deja celebra serie „Slut Walk”) a activiștilor pro-homosexualitate și pro-avort care a avut loc în Brazilia, de o „atenție specială” s-au „bucurat” obiecte de cult catolice.
În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, relatate în presa locală de cotidianul Jornal Nacional, și în clipul video.

Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acoperirea și acceptarea lor în mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.
Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași.
Treziți-vă la realitate cât mai este vreme! Nu lăsați acest ocean de mizerie morală și fizică să se întindă în România, sau veți fi blestemați de urmașii voștri pentru pedeapsa pe care o veți abate și voi, prin inacțiune și indiferență, asupra capetelor lor!
Nu vă faceți iluzii: nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel…

Sursa

Reclame

3 gânduri despre &8222;VIDEO+FOTO Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România&8221;

    • Da, chiar ca revoltător!
      Astia sunt satanisti gay ,cei m-ai de temuti homosexuali deoarece satana lucreaza prin ei pornit cu o ură de neimaginat împotriva lui Dumnezeu si a vietii …Pentru ca diavolul uraste viata, întotdeauna va ataca prin sex , deoarece scopul sexului este viața , este viața în căsnicie , este viața fizică cu copii, cu urmași, iar Diavolul este de a face război împotriva urmașului femeii, ceea ce înseamnă că diavolul urăște viața. IIsus Hristos a venit să aducă viață pe pământ iar diavolul a venit să distrugă viața ..

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s