Oroarea de catre o secta satanică Cavalerii Templieri , în Mexic (Video)

Una dintre principalele intenții ale lui  Trump, care a stârnit o furtună oferind rasisme extreme, a fost construirea de ziduri dintre granita SUA si Mexic. Dar, așa cum vom vedea mai jos, există câteva alte cauze majore care nu au fost luate în considerare pentru a justifica construirea acestui zid.Știm că Mexicul este o țară creștină clasică după papalitate. Dar ceea ce nu este bine cunoscut este faptul că, în această țară locuiesc și monștri, care sunt foarte asemănătoare cu imaginile oribile ale crimelor jihadiste.

Unele dintre victime cadavre acestei bande-carteluri.


Cine şi- ar putea imagina că în această țară se presupune creștină, creștinismul este persecutat într- un mod rău și fanatic care amintește de extrema Islamului. Și mai devreme am scris despre aceste crime oribile împotriva credincioșilor creștini care se află în această țară, dar este greu de cunoscut în lumea exterioară.Pe măsură ce se urmăresc jihadisti necredinciosi care actioneaza cu furie în special în ultimii ani, În ciuda marii lucrări religioase si cu  traficul de droguri ilegală. Potrivit presei mexicane catolice, ultimii trei ani au fost  ucisi  in mod brutal 15 preoți papiști. În timp ce alte 60 de atacuri din nou în timpul preoților papali care au scăpat în ultimul moment de executare.Creștinii sunt brutal sacrificați  în timp ce țara Mexicului a devenit foarte periculosa pentru preoți creștini.  Câteva exemple sunt următorul videoclip:

 Sacrificii umane a sectei 

 (Los Caballeros Templarios) Cavalerii Templieri

 

Atenție, video grafic!decapitare

Mai exact, în această regiune agricultorii sunt obligați să plătească impozite pe carteluri În cazul în care nu  plăteasc, atunci sunt luati  cu forța  copiii lor, care apoi vor fi sacrificati brutal zeilor lor demoni. Aceste ritualuri de sacrificii umane numite ritualuri canibale (ritualuri Cannibal), deoarece amintește de ritualuri de canibalism din  Africa.

 


Un polițist martor ocular spune următoarele despre aceste înțelegeri demonice.El în timpul vizitei sale în unele sate controlate de carteluri, a fost uimit și a fost șocat de ceea ce a văzut. Au fost descoperite femei care  au  avut sânii  taiati și înjunghiați ,cu organele genitale.schilodite .Poliția de vânătoare  au gasit un camion suspect  si cand  au deschis ușa din spate, au fost surprinși șapte copii mici care au fost legați de  mâini si de   picioare Acești copii care au supraviețuit din fericire in ultimul moment, destinați sa  să fie sacrificati ritualurilor satanice si de  a le  vinde organele lor sau chiar să le mănânce. Un incident teribil comis de membrii unei astfel de bande de tip cartel au luat parte în statul mexican Tzalisko. Șapte persoane, șase bărbați și o femeie, care erau considerați hoți au fost atacati sălbatic de către membrii unei bande care taie capetele si mainile. Atunci când au fost intervievate de către poliție, victimele au răspuns că banda a vrut în acest fel să-i pedepsească. Oamenii au fost într-o stare foarte proastă, cu pungi de plastic trase pe cap si pe màini 

Una dintre victime a murit înainte de a putea beneficia de tratament medical în timp ce ceilalți au fost în stare critică.
Procurorii au considerat că autorii probabil aparțin înțelegerii numite  Cartel Jalisco Nueva Generacion (Jalisco Cartel New Generation, CJNG.

Chiar și în orașul Nuevo Laredo (Nuevo Laredo) Mexic în urmăcu câțiva ani au găsit cadavrele a nouă persoane agățate in pod și 14 capete decapiitate și abandonate de-a lungul suburbiei inyre SUA si  Mexic.
Conform informațiilor autorităților, atacurile pot proveni de la cartel mexican Zetas o secta, care domină regiunea în ultimii ani. Responsabilitatea pentru atacurile au luat și cartelul Sinaloa.

Această organizație dezvăluie toate aceste crime oribile numite Los Autodefensas . Este o organizație a creștinilor militante ca ei, merg cu curaj în regiuni si controlează cu încercarea de a opri aceste ritualuri canibale .
Liderul lor, Manuel Mirel a spus că acestea dau o mare cursa in aceste zone din Mexic: Michoacan (Mexic Michoacan), Tamaulipas Guerrero, Sinaloa (Sinaloa), Veracruz (Veracruz).

Rădăcinile organizației merge înapoi la secolul al XIX-lea, când in Mexic au fost revolte împotriva dominației spaniole pentru a obține independența.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s