Sărbătorirea sodomiei in America cu treceri si intersecții pictate cu semnul LGBT

Sursa

Mai multe orașe americane au aprobat recent crearea de intersecții curcubeu pentru a sărbători „mândria LGBTQ”, iar grupurile de advocacy homosexuale circulă petiții pentru a cere ca mai multe orașe să-și picteze intersecțiile cu dungile „diversității”.
Houston, Texas, Atlanta, Georgia și Washington, D.C. Au creat traversări curcubeu pentru a coincide cu evenimentele lor de mândrie homosexuale din iunie. În Atlanta, afișajul va fi permanent.
„Cred că simbolurile unității contează”, a declarat primarul Kasim Reed într-o declarație. „Ca o recunoaștere a contribuțiilor remarcabile și continue ale comunității LGBTQ din Atlanta la orașul nostru, mă bucur să anunț astăzi că orașul va instala traversările curcubeului la intersecția dintre Piemont Avenue și 10th Street pe tot parcursul anului”.

„Această intersecție în Midtown este recunoscută pentru istoria sa ca un hub pentru comunitatea LGBTQ din Atlanta și este potrivit că un astfel de loc important și recunoscut ar trebui să conțină steagul curcubeu”, a remarcat el. „Nu trebuie să uităm niciodată că dragostea învinge ura și lumina învinge întunericul.”
În Houston, prietenii unui om care a fost ucis dintr -o lovitura cand alerga in oras  au cerut permisiunea să picteze traversa de la Westheimer Road și Taft Street în dungi de curcubeu.
„În timp ce acest proiect a fost inițial solicitat de prietenii lui Alex Hill, ideea din spatele trecerii este de a onora sprijinul și prietenia pe care mulți o găsesc în comunitatea LGBT din Houston”, a declarat pentru KPRC-TV Matthew Brollier, unul dintre bărbații din spatele efortului.
„Speranța este că traversarea servește ca un semn de încurajare pentru toți Houstonienii și vizitatorii în a recunoaște orașul ca un loc primitor, deschis tuturor oamenilor și unul care sărbătorește diversitatea sa, cu un indiciu spre locul cartierului din istoria LGBT din Houston ,” el a spus.Și în Washington, DC, Departamentul de Transport (DDOT) a aprobat o cerere de a picta un traseu curcubeu pe 17th Street NW pentru a sărbători „Luna Pridei LGBT” și pentru a coincide cu parada mândriei orașului.O serie de alte orașe au deja traversări cu dungi permanente în anumite așa-numite „gayborhoods”, inclusiv în San Francisco (2014), West Hollywood (2012), Philadelphia (2015), Seattle (2015) și Miami Beach (2016),grupuri merg pentru a încuraja pictura în New York City, Chicago, Fort Lauderdale și Milwaukee, circulând astfel petiții apeluri la designul curcubeu pavaje ca un spectacol de solidaritate cu rezidenții homosexuali.
„Acesta este un lucru mic care ar putea fi făcut pentru a semnala uneia dintre cele mai marginalizate comunități din țară că suntem aici pentru ei, le vedem și le sprijinim”, se arată într-una din petiții.
Cu toate acestea, nu toată lumea crede că intersecțiile sunt o idee bună, iar unii consideră că este un mijloc mai mult de a sărbători în mod deschis și neasumat sărbătoarea păcatului.
„Știi, nu am o problemă cu sexualitatea ta, dar când începe să o împingi pe gât, atunci mă supără”, a scris un comentator.
Personal, pictura de pe treceri este proastă, deoarece nu le pictăm pentru toate celelalte evenimente din comunitățile noastre. Dacă dorim cu adevărat egalitatea, trebuie să oprim plasarea oamenilor sau a grupurilor deasupra celuilalt „, a spus un altul.
– Atunci cred că e bine să ai cruci pe o trecere. Spun doar, „a remarcat un al treilea.
„Iată la ce se îndreaptă dolarul dvs. De impozitare. Când vine Domnul, nu există curcubeu în iad „, a spus un altul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s