INTELIGENTA ARTIFICIALA, programata sa deseneze fete de oameni. Are o singura PROBLEMA: nu deseneaza OAMENI, ci DEMONI!


Aceasta este stirea aparuta in presa romaneasca:

,,Rezultat al proiectului Tensorflow, sprijinit de Google cu scopul dezvoltării tehnologiilor de inteligenţă artificială, Pix2Pix este un website unde poţi transpune portretele desenate de mână în imagini color care se aseamănă cu picturi în ulei realizate de un artist veritabil.

Disponibil şi în varianta edges2cats. dedicată portretelor cu pisici, Pix2Pix foloseşte reţele neurale pentru a aproxima feţe umane pe baza reperelor obţinute din simple schiţe desenate de mână. Sistemul are la bază experienţa obţinută prin analizarea a zeci de mii de imagini cu feţe reale, pe care încearcă să le aplice oricărui obiect desenat. Dacă în cazul portretelor bine detaliate rezultatele pot fi de-a dreptul impresionante, desenele simple sunt transpuse picturi abstracte ce par rezultatul consumului de substanţe interzise.

Din păcate, pagina nu permite încărcarea unor desene gata făcute, astfel că nu rămâne decât să desenăm în chenarul indicat.”

Trecand peste cuvintele de lauda la adresa acestui proiect si a rezultatelor lui, facand o cautare pe Google, gasim dovezi ca inteligenta artificiala nu este ceea ce se pretinde a fi, ci este opera directa a Diavolului:


Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s