Ești obligat să-i respecți micuțului Identitatea sexuala. Lege pentru confiscat copiii în Canada.

Potrivit unei legi nou-aprobate în Ontario (Canada), părinții care își educă copiii în spiritul credinței religioase riscă să rămână fără ei.

Parlamentul provinciei canadiene Ontario a aprobat o lege care permite autorităților să intervină în viața de familie dacă părinții nu sunt de acord cu „expresia de gen” a copilului lor.

Legea 89, numită și The Supporting Children, Youth and Families Act 2017, a trecut cu o majoritate zdrobitoare de 63 de voturi pentru și 23 împotrivă, scrie Lifesite News.
Noua lege prevede ca lucrătorii sociali pentru copii și judecătorii de familie să țină seama de „rasa, relațiile de rudenie, locul de origine, originea etnică, cetățenia, diversitatea familiei, dizabilitatea, convingerile, sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen, expresia de gen” atunci când trebuie să stabilească dacă un copil va rămâne cu părinții lui sau va fi luat de la aceștia.

Michael Couteau, ministrul pentru Copil și Familie, care este și inițiatorul legii, a declarat că va considera discriminarea parentală pe baza identității de gen „o formă de abuz atunci când un copil se identifică într-un anumit fel iar unul dintre cei care îl au în îngrijire spune: ‘Nu, trebuie să fii diferit’.”

Couteau a adăugat: „Dacă este abuz și dacă este conform definiției, un copil poate fi luat din acel mediu și plasat sub protecție într-un loc unde abuzul încetează.”

Noul act normativ din Ontario prevede ca un părinte sau un reprezentant legal să „îndrume creșterea și educația copilului sau tânărului în conformitate cu convingerile personale ale acestuia, cu identitatea comunitară și culturală”.

Pe de altă parte, legea 89 a eliminat prevederile anterioare care permiteau părinților sau tutorilor să-și crească copiii în spiritul propriei lor religii.

Jack Fonseca, unul dintre strategii Campaign for Life Coalition, subliniază că „odată cu aprobarea Legii 89 am intrat într-o epocă a puterii totalitare a statului, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria Canadei” și că noua lege este o „amenințare” la adresa credinței religioase a oamenilor.

„Nu vă lăsați înșelați”, spune Fonseca, „Legea 89 este o gravă amenințare pentru creștini și pentru toate persoanele religioase care au copii sau speră să adopte copii.”

Fonseca spune că autoritățile au acum toate instrumentele legale „să-ți spargă ușa și să-ți ia copilul biologic dacă ești cunoscut ca un oponent al ideologiei LGBT și al teoriei identității de gen, dacă, de exemplu, se spune despre copilul tău că este atras de persoanele de același sex sau este confuz în privința ‘genului’ său.”

Radu Pădure

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s