Semnul Fiarei va intra pe furiș?

(De Taylor Berglund) O companie suedeză oferă angajaților un implant de dimensiuni mici, de orez, care poate imita funcția de cartuș. Aceste jetoane, deja în vigoare la Epicenter, pot să deschidă uși, să opereze imprimante sau să cumpere alimente, potrivit Orlando Sentinel. Cipurile mici sunt alimentate de tehnologia Near Field Communication (NFC). Implanturile microcipului, descrise în articol ca fiind potențial „distopice”, sunt iubite de angajații companiei.

Angajații Epicenter dețin părțile pentru oameni noi care se înscriu pentru a obține cipul. Unii credincioși se pot întreba dacă această nouă tehnologie ar putea deveni semnul fiarei, așa cum este descris în Apocalipsa. Patrick Mesterton, CEO al Epicenter, a abordat posibile preocupări legate de tehnologie. El a spus Orlando Sentinel: „Bineînțeles, punerea lucrurilor în corpul tău este un pas mare pentru a face asa ceva a  chiar ași fost  pentru mine la început dar apoi, pe de altă parte, vreau să spun că oamenii au implantat lucruri în corpul lor, cum ar fi stimulatoarele cardiace și alte chestii pentru a vă controla inima. Asta e un lucru mult mai serios decât să ai un cip de dimensiuni mici care să poată comunica de fapt cu dispozitivele. ”
Tehnologia este, de asemenea, una-way, astfel încât în ​​timp ce alte dispozitive pot culege informații de la un cip de utilizator, acestea nu pot introduce informații noi..

http://endtimeheadlines.org/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s