Materiale despre vaccinuri și efectele lor. Informați-vă apropiații despre legea antihristică a vaccinării obligatorii

1405.jpg

După cum știți, slugile companiilor farmaceutice deținute de urâtorii de Hristos din Guvernul României în frunte cu ministrul Florian Bodog au pregătit o lege care prevede obligativitatea vaccinării copiilor. Nici măcar Hitler sau Stalin n-au avut asemenea imaginație diavolească încât pe părinții ce refuză otrăvirea propriilor copii să-i arunce în temniță și să-i decadă din drepturile părintești.

Am sintetizat în cele ce urmează o serie de articole despre vaccinuri și efectele devastatoare ale acestora. Veți găsi analize de laborator, liste cu substantele introduse în vaccinuri, conferințe, studii și documente oficiale care pot fi distribuite tuturor atât în mediul online cât și listate.
Dacă iubiți viața și vă pasă de sănătatea copiilor voștri și nu numai, vă rugăm să nu rămâneți nepăsători. Distribuiti materialele, postati comentarii la articolele din mass-media pe tema vaccinurilor, printați pliantul și împărțiți-l.

Hristos a înviat!

glasulstranosesc

Reclame

Un gând despre &8222;Materiale despre vaccinuri și efectele lor. Informați-vă apropiații despre legea antihristică a vaccinării obligatorii&8221;

  1. Pingback: PROTEST ANTIVACCINARE OBLIGATORIE! Duminică 13 august, Piața Victoriei (Muzeul Antipa) orele 15:00 – 17:00 | ortodoxiadreaptacredinta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s