„Sunt cu cățelul la marș. Îl cheamă Yoko și susține LGBT-ul”

                           *

La marșul diversității de sambata au participat circa 700 de persoane. Printre susținătorii comunității homosexualilor s-au aflat ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, Remus Cernea și Violeta Alexandru, fost ministru în cabinetul Cioloș.

3

5

6

După ce una dintre cele mai înfocate participante care și-a făcut apariția a fost „Floricica dansatoarea”, iată că un alt personaj extrem supărat pentru faptul că „libertatea” din România nu este în concordanță cu cea din Uniunea Europeană.

„Sunt cu cățelul la marș. Susțin marșul LGBT. Este parte a integrării noastre în Uniunea Europeană. Nu suntem integrați pentru că la noi nu se dau drepturi persoanelor LGBT, nu sunt legalizate parteneriatele sau căsătoriile persoanelor LGBT. Deci nu suntem integrați odată ce se vrea să se facă referendum pentru modificarea Constituției, ceea ce este o rușine pentru Uniunea Europeană. E important ca să fim cu toții egali și să nu fie diferențe între oameni, că sunt grași, frumoși sau urâți, bătrâni, de orientare homosexuală, transexuali sau heterosexuali, cu toții sunt oameni și trebuie să fie egali. Fiecare ce face în casa lui este liber să își trăiască viața. Libertatea înseamnă să nu încalci libertățile celorlalți. Deci dacă doi bărbați se sărută pe stradă, asta nu înseamnă că încalcă drepturile celorlalți. Așa cum un bărbat cu o fată pot să se sărute pe stradă, așa și doi băieți între ei sau două fete între ele. Asta înseamnă libertate… Pe cățel îl cheamă Yoko, un nume japonez că e rasă japoneză. Și ea susține LGBT-ul de asemenea.”, a spus susținătorul LGBT.

activenews.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s