Duminica 14 Mai 2017 ,la Pietroasa – Sutesti ,jud Valcea ,la marturisitorul impotriva ecumenismului PR.CLAUDIU VASILE MARIA au venit ecumeniştii sa slujeasca

                        *

                          *

                           *

Duminică 14 mai, la Parohia Pietroasa -Sutesti Jud Vâlcea ,in urma anunțului public de Preotul Claudiu Vasile Maria ca a întrerupt pomenirea Ierarhului Varsanufie, a fost trimis pentru a sluji Sfânta Liturghie alt Preot pomenitor ,iar Preotul Claudiu Vasile Maria a refuzat să slujească Sfânta Liturghie împreună cu acesta si a părăsit biserica impreuna cu crediniosii, nedorind sa participe la  slujba in cadrul careia  se pomenește ierarhul eretic. 

 Iata  ce scrie o enoriasa pe facebook Ana Nitu: https://www.facebook.com/ana.nitu.904) ,care a fost la fata locului si de unde am primit aceste filmulete:

Prigoana impotriva noastra este in plina desfasurare.Nu mai au frica de Dumnezeu ,iar de credinta nu se mai pune problema. Vin in sleata si sunt in cardasie cu politia ,insotiti fiind si de badigarzi. Pot face orice ; legea este de partea lor ,ne sfideaza pe fata.          Azi Duminica , 14 Mai 2017 ,la Pietroasa – Sutesti ,jud Valcea ,la marturisitorul impotriva ecumenismului  PR.CLAUDIU VASILE MARIA au venit sa aplice legile lor strambe.  Sunt ocrotiti de politie si sunt ca niste stane imbracate in sutane. Au toate drepturile din lume. Sa intre in Altar in timpul slujbei , sa schimbe yala de la usa Bisericii, sa introduca bete de chibrituri in cealalta ,sa ne filmeze ,sa ne legitimeze ,sa ne ia nr.de la masini , sa caute in geanta parinteluiin lipsa lui si sa- i fure stampila si chitantierul Singura dorinta a protopopului la interpelarile noastre a fost sa murmure printre dinti ( unu- i crestin care a indraznit sa- l filmeze )  in timp ce- l calca cu ura pe pantof: –  Asa te- as calca si pe cap … Comunistii puteau sa ia lectii de la acesti tradatori de Hristos  si au fost mici copii pe langa aceasta adunatura de popi care au sufletele pline de ura . Frati crestini ortodocsi , va trimit mai multe filmulete in care va veti edifica de ce am scris.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s