Pseudo-preotii care au tradat in Creta sunt in acelasi duh si au aceeasi lucrare ca si arhiereii si carturarii din timpul intrarii Mantuitorului in Ierusalim / Profetia Sf Nil Athonitul de acum 600 ani despre duhul vremurilor din urma : ”Pastorii crestinilor arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga … Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei.


Motto : ”Multimea toată de cărturari si arhierei, văzând, Iisuse, minunile pe care le-ai săvârşit în templu şi pe copii cântând: Osana, Fiul lui David!, s-au tulburat şi Ţi-au zis: Auzi ce spun aceştia? Tu, însă, le-ai zis: Au niciodata nu aţi auzit că din gura copiilor şi a celor ce sug Ţi-ai pregătit Lauda? Noi, însă, mirându-ne de împietrirea si cruzimea inimilor lor, cântăm, precum copiii întru nevinovăţia inimii, cântarea îngerească: Aliluia!” – Condacul 9 – Acatistul Intrarii Domnului in Ierusalim

Arhiereii si carturarii din timpul intrarii Mantuitorului in Ierusalim sunt pseudo-popimea din timpurile noastre. Facand lucrarea celui rau, practic nu vor sa-L recunosca  pe Iisus ca Mesia cel adevarat  ducand in eroare tot poporul .

Asa cum la intrarea in Ierusalim a Mantuitorului multimea toată de cărturari si arhierei s-au tulburat si n-au vrut sa admita ca Iisus este Mesia cel Adevarat, tot asa si pseudo – popimea actuala carteste acum la legile LUI , spunand ca sunt invechite … Sf Parinti -depasiti de vremuri…Canoanele date de acestia, care sunt in concordanta cu Sf Scriptura – gresite … Ignorand , practic, toata jertfa Mantuitorului…
Nu vor sa-L recunoasca ca Dumnezeu pe CEl CE A VENIT SI S-A JERTFIT PENTRU NOI… Inchinandu-se astfel la antihrist… Dorind, in marea lor inselare, sa ”inlocuiasca”  tot ce avem mai sfant : ADEVARUL , care este INSUSI DUMNEZEU….cu MINCIUNA, care este de fapt antihristul …  facand astfel lucrarea nebunesca si prosteasca a acestuia..

Despre aceste vremuri apostate pe care le traim noi acum cand nu mai  intra in biserici, pentru ca sunt guvernate spre antihrist de catre acesti pseudo-preoti, ne vorbeste si Sf Nil Athonitul care a profetit de acum 600 de ani ca acestia ” vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Pastorii crestinilor arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga … Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei.

Pe larg aveti mai jos :

”Pe la anul 1900, mergand spre jumatatea mileniului al optulea de la facerea lumii, acesta se va schimba si se va face de nerecunoscut. Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea.
Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.
Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri.
Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii.
Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile.
Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei.
Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.
Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli.
Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt (telefonul, radiotelefonul, televiziunea, n.n.). Atunci vor zbura prin aer ca pasarile (avioanele n.n.) si vor inota prin adancul marii ca si pestii (submarinele n.n.).
Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist.
Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfanta Treime inchinat.
Atunci, vazand Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mantui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta -, si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce-i slujesc lui.”
Dumnezeu sa ne pazesca de acesti lupi ca sa ne putem indeparta de acestia dupa cuvantul LUI !
”De omul eretic, după întâia şi a doua mustrare, depărtează-te ” ( Tit 3 , 10 )

Sursa

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s