„Vladimir Putin, arzand in flacarile iadului”. Pictura controversata care a aparut intr-o biserica greco-papistasa din Ucraina.

O pictura care-l infatiseaza pe Vladimir Putin arzand in flacarile iadului a aparut intr-o biserica din Cervonohrad, regiunea Liov.

Scenele cu liderul rus in iad au fost pictate in biserica greco-papistasa Sfantul Iosafat din Cervonohrad.

„In Putin vad imaginea Anticristului, prin urmare trebuie sa apare in scena Judecatii de Apoi in biserica, la fel ca cei implicati in uciderea celor creati dupa imaginea lui Dumnezeu” a declarat parohul, potrivit Ruptly.

Imaginile au fost primite cu reactii impartite pe retelele de socializare din Ucraina. Unii au fost de acord cu pictura in timp ce altii au explicat ca politica nu trebuie sa aiba legatura cu credinta.
In urma scandalului, reprezentantii bisericii au negat ca personajul din pictura ar fi Vladimir Putin, insa imaginile vorbesc de la sine.

„Ucrainenii nu au avut niciodata o dragoste speciala pentru Putin. Oamenii cred ca va ajunge in iad pentru ca il asociaza cu forte necurate” a comentat si Taras Antoshevsky, reprezentant al Bisericii.


Nota mea:

Si voi 

CATOLICILOR (PAPISTASILOR) unde veti ajunge ,nu tot în iad? impreuna cu papa al vostru, pentru ca sunteti eretici si aduceți hulă împotriva Duhului Sfânt.

1

1

1

1

*

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s