9 gânduri despre „Înmormântarea lui ÎPS Justinian Chira

 1. Si eu sunt ortodox dar uneori exagerati.Pot fi si niste simple explicatii stiintifice, nu neaparat minuni. Minuni sunt acelea clare, precum unii Sfinti care inainte de moarte si-au pregatit sicriul si toate cele, iar mai apoi s-au pus in el, si si-au dat sufletul in mainile Domnului. Aia-i minune. Va place sa faceti minuni din orice.

  Apreciază

 2. Buna Seara,

  Apreciez ca ne-ati putut oferi cateva momente din slujba inmormantarii ÎPS Justinian Chira, cu toate acestea as avea o nedumerire.

  Daca un om normal, simplu, fara cunostine biblice sau ortodoxe de orice fel ar citi chiar si titlul postarii de mai sus nu credeti ca ar fi ingrozit si oripilat???… ati reusit sa prezentati intr-un stil ce nu mai tine de ortodoxie un moment al ortodoxiei si asta e dezamagitor.

  Asta e unul din motivele pentru care noi, crestinii am ajuns sa fim priviti atat de nerespectuos de semenii nostri pentru misticismul si superstitianismul ce se incurajeaza tot mai mult din diverse motive economice si de marketing …se vinde bine nu ?…

  Tare m-as bucura daca pe viitor nu as mai vedea genul acesta de exagerari si daca a-ti cauta o cale prin care sa starniti interesul cititorilor de „a afla mai mult” si de a intelege cu adevarat esenta nu aparenta.

  Gabriel, un tanar Teolog

  Apreciază

 3. am urmarit filmarea cu foarte mare atentie ! Daa, a deschis ochii , s-a aburit si geamul; dar intreb eu aici…dar daca a fost in moarte clinica, sau sa zicem ca a trecut dincolo pentru mesaje Divine, si s-a intors. De ce nu s- a verificat imediat, poate a fost ingropat de viu….

  Apreciază

 4. am aceeasi parere ca Lenuta Topea . si eu cred ca a fost in moarte clinica , dar cum e in Romania : era batran , certificatul de deces era eliberat , postul la Patriarhie fusese ocupat , putea sa se scoale si in fund ca astia tot il ingropau !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s