Masonii, semnal de ALARMĂ pentru români: Totul are o limită. Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume

Românii vor fi nevoiți să-și unească forțele pentru un proiect de țară, iar atunci când se va întâmpla, lucrurile se vor rezolva rapid, consideră p rof. univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România. Însă, p rof. univ. dr. Radu Bălănescu atrage atenția că nu este admisibil ca instituțiile statului să fie „atacate” și lansează un apel către presă, semnalând că ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume.    

 

Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România nu crede că președintele țării și guvernul nu au un proiect de țară.

„Nu cred că nu au. Cred că au, cred că marea noastră problemă este să reușim să ne unim în jurul unei idei. Cred că este foarte greu să depășim niște orgolii, este foarte greu să ne gândim că putem să facem niște pași împreună cu alții pe care la un anumit moment îi consideram dușmani și să uităm că poate îi supărăm pe unii de la noi din partid. Interesul de țară pentru un proiect de țară trebuie să plece de la aceste lucruri.

Eu cred că toate aceste lucruri se discută, s-au discutat. Este vorba despre cum pot fi puse cap la cap toate aceste forțe decidente care trebuie să se unească în jurul acestei idei și sunt convins că acest lucru se vor întâmpla. Ne vor uni probabil problemele, ne vor uni grijile și nu vom avea ce să facem altceva, pentru că asta e singura soluție. Și când se unesc românii, rezolvă lucrurile rapid în sensul bun. Eu am o viziune mai optmistă”, a declarat prof. univ. dr. Radu Bălănescu la interviul DC News Live.

În acest context, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, întrebat dacă anticipază o criză care îi va uni pe români într-un proiect de țară, avertizează că ceea ce se întâmplă la ora actuală în România nu este admisibil. 

„Această dezbinare, care este vizibilă, poate fi numită și criză. Cred că atacurile la care sunt supuse domenii și instituțiile statului român vor genera această unire în jurul unei idei. Nu este admisibil din punct de vedere democratic să fie atacate instituția prezidențială, instituția premierului, membrii guvernului, Parlament, serviciie de informații, Banca Națională. Este exclus. Sunt instituțiile cele mai importante dintr-o țară. Cine le atacă, înseamnă că atacă România, fără niciun fel de discuție”, a opinat prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, apel către presă

Totodată, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România atrage atenția că „Tot democrația ne învață că trebuie să respectăm pe cei care conduc niște instituții, pentru că au fost aleși de popor, democratic. Și atunci ei trebuie respectați.

Aici, cred că presa are un rol major. Presa de la noi cred că își face treaba bine, să atragă atenția asupra unor greșeli sau asupra a ceea ce se întâmplă, dar totul are o limită. Totul până la a jigni, totul până la a duce lucrurile în altă zonă, pe probleme personale. Lucrurile astea nu se întâmplă nicăieri în lume. Și credeți-mă că nu dau bine la ceea ce se vede din afară. Lumea e informată, lumea întreabă. Aici cred că trebuie să avem grijă. Asta înseamnă o criză, când sunt atacate aceste instituții ale statului. Aici este grav că se întâmplă asta. Nu sunt eu în măsură să spun dacă este ceva coordonat. Sunt instituții abilitate care cu siguranță lucrează în a afla cum stau lucrurile în mod exact. Și avem instituții abilitate de vârf și foarte bine cotate peste tot în lume”, a subliniat prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

STIRI Asemanatoare

Interviul anului 2016 are loc la DC News. „Am vrut să spun acest lucru”

România, motorul MONDIAL al masoneriei. Mare Maestru al Marii Loji Naţionale…

Declarația integrală de la minutul 31:56

SURSA


Dezvăluirile unui MASON pe patul de moarte. Trăim realitatea zguduitoare a ultimelor zile 

Un mason ce facea parte din grupul Bilderberg a vrut sa-si despovareze sufletul si s-a destainuit unui pastor american in ultimele sale clipe de viata.

El i-a spus acestuia cateva din evenimentele pe care intreaga planeta la va infrunta.

Inainte ca planeta sa fie condusa de gruparea satanica intitulata „Noua Ordine Mondiala” vom fi condusi de catre chinezi.
Insa rasa galbena nu este decat o marioneta in mainile Iluminatilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-si duce la indeplinire planurile.
In cateva puncte va vom prezenta sinteza discutiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.
Atacul Iranului va fi paravanul inceperii unui nou conflict militar de proportii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. In aceasta lupta vor intra  mai multe tari ale globului si in felul acesta noua conflagratie mondiala se va generaliza facand milioane de victime.

Dolarul american va ajunge la pamant. Totodata, la scurt timp dupa aceea, si celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminatii” si Francmasoneria mondiala vor introduce o noua Moneda Unica globala. Aceasta noua Moneda Unica globala va aparea la scurt timp dupa ce atat dolarul american, cat si moneda euro vor cadea. Lumea asa cum o stim acum va fi complet diferita pana la sfarsitul anului. „Sa urmariti sa cumparati aur sau argint, deoarece pretul acestor metale rare va atinge in curand preturi astronomice, asa cum nu au existat niciodata pana in prezent!”, a spus masonul.

„In cel mai scurt timp, chinezii si China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docila prin care se va urmari intronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atat liderii, cat si populatia Americii vor fi redusi la un statut inferior, care poate fi asemanat cu statutul actual al Lumii a Treia.
Aurul si argintul vor fi si vor ramane singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra intr-o stare de depresiune economica si atunci vom deveni cu totii foarte saraci, in cel mult doi ani de acum incolo. Fie ca vrem, fie ca nu vrem, multi dintre noi vom fi obligati sa imbratisam modul taranesc de viata, pentru ca nu vom mai putea sa locuim la oras, datorita saraciei in care ne vom afla.

In urmatoarele cateva luni petrolul va atinge cotatia de 200 de dolari pe baril.

Daca aveti ipoteca, achitati-o acum sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral suma pentru o alta locuinta, chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o garsoniera. Asigurati-va inca de pe acum ca locuinta voastra, chiar umila, este achitata integral, caci in curand milioane de oameni isi vor pierde casele.

Actualmente China detine 90% din toate mineralele rare ale pamantului si utilizeaza felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Putini stiu ca la ora actuala China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevarat. La ora actuala SUA se afla la mila Chinei!

Elitele asa-zisilor „iluminati” alcatuiesc guvernul negru din umbra. Impreuna cu globalistii, ele doresc sa declanseze o criza de mari proportii in Orientul Mijlociu in urmatoarele cateva luni.

Banca Goldman Sachs impreuna cu City Bank si FMI se focalizeaza deja asupra Iranului. Aceste banci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu inainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de catre elita asa-zisilor „iluminati” sa atace.
Trebuie, de asemenea, sa fiti constienti de faptul ca SUA si Europa au vandut de curand computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitura marsava in mod abil premeditata.
O declaratie naucitoare: „De curand, „iluminatii” au decis ca trebuie sa ne descotorosim cat mai repede de Dumnezeu si de tot ceea ce se manifesta prin El pe aceasta planeta, pentru a introna neintarziat Noua Ordine Mondiala”.

Acest magnat a spus ca „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) inseamna, inainte de toate, perversitate multipla si totala care trebuie sa fie acceptata ca un mod normal de viata de catre toti locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia si sexul animalic, abject si lipsit de afectivitate sau iubire trebuie sa predomine in cel mai scurt timp pe aceasta planeta. Pentru aceasta, „iluminatii” au decis ca mai intai trebuie sa implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmarind sa ii nauceasca pe oameni si sa ii faca sa nu ii mai intereseze iubirea, care trebuie, in viziunea lor satanica, sa fie inlocuita doar cu sexul. Ei se gandesc sa actioneze in modul acesta abject si pervers deoarece si-au dat seama ca nu il pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede in Dumnezeu si care respecta in continuare valorile spirituale si morale”.
Cei care s-au autointitulat „iluminatii” fac presiuni pentru a institui o asa-zisa religie unica a lumii (One World Religion) si pentru aceasta creeaza organizatii fantoma cum ar fi Consiliul National al Bisericilor, care este finantat din umbra chiar de catre aceste organizatii satanice masonice, cum ar fi fundatiile evreilor Rockfeller, Carnegie si Ford.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s