Mitropolitul Andrei Andreicut al Ardealului huleste pe Maica Domnului si pe Sf.Apostoli chiar de Adormirea sa, 15 august 2016 ?

La Bistrita s-a tinut o SLUJBA ECUMENICA ce „nu a avut loc vreodata pe mapamond”, semnandu-se apoi o declaratie privind „colaborarea si conlucrarea ecumenica, frateasca intre bisericile istorice din Transilvania”

Ieri am citit fragmente din predica Mitropolitului Andrei Andreicut al Ardealului, si am ramas cu un gust amar. Cu adevarat, Harul Duhului Sfant i-a cam parasit pe ereticii ecumenisti. Caci iata ce am putut citi : „Adevărul este că România şi întreaga Europă au rădăcini creştine. Părinţii fondatori ai Uniunii Europene, Konrad Adenauer, Alcide de Gasperi, Jean Monnet, atunci când au ales steagul Uniunii Europene, s-au oprit la culoarea albastră, culoarea Maicii Domnului, cu douăsprezece steluţe aurii, reprezentându-i pe cei doisprezece Apostoli. Inspiraţia le-a venit din Cartea Apocalipsei 12,1:  Şi s-a arătat din cer un semn mare: O femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub  picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele.”
Iata cum ii blasfemiaza IPS Andrecut pe Maica Domnului si pe Sf.Apostoli chiar pe 15 august, de Adormire !!!   Ce legatura au putut avea cei trei  intemeietori ai UE cu Maica Domnului si cu Mantuitorul Iisus Hristos ? Cred ca una singura, anume, cuvantul Maicii Domnului spus in secolul al XIII-lea unui cuvios de langa M-rea Zografu, atunci cand au invadat acolo cruciatii : ” au venit dusmanii mei si ai Fiului meu.” Mai pe larg citim : „Auzind aceste cuvinte, Bătrânul s-a înfricoșat, dar Maica Domnului a continuat: „Nu te teme, du-te în mănăstire și spune călugărilor să nu deschidă astăzi poarta, iar cei care sunt mai slabi în credință să se ascundă, că vin dușmanii mei și ai Fiului meu”.
În acea perioadă, cruciații distrugeau totul în calea lor. Pe tronul Bizanțului domnea Mihail al VIII-lea Paleologul (1259 -l282), care urcase pe tron cu ajutorul Papei, iar patriarh al Constantinopolului era Ioan Vekkos, un adept al unirii cu Roma Catolică. Ajungând în Sfântul Munte, acei urâtori de adevăr au început să prigonească și să ucidă pe călugări, forțându-i să-l accepte pe papă în calitate de conducător Bisericii.”
http://munteleathos.com/Pagina/Afisare/Manastirea_Zografu
Fostul cancelar al Germaniei, Konrad Adenauer a fost eretic catolic si omul sionistilor.
Alcide de Gasperi, fost prim -ministru al Italiei (1945-1953),  in 1952 a primit Karlspreis (Premiul Carol cel Mare), o distincție acordată de orașul german Aachen persoanelor care au contribuit la impunerea păcii și ideii unificării europene, propus pentru beatificare la Roma in 1993. Trebuie stiut ca acest Carol cel Mare (742-814) este cel care a impus erezia la Roma prin papii sai, ucigandu-i pe episcopii ortodocsi ai Romei. http://manastirea.petru-voda.ro/2016/05/31/ips-ierotei-vlachos-problemele-esentiale-cu-privire-la-sinodul-din-creta/ Iata de unde vine culoarea albastra – contrar blasfemiei lui Andrecut – de pe steagul UE : „Mantia albastră pe care o purta în bătălii, alături de faimoasa Joyeuse, spada sa, sunt considerate şi astăzi obiecte de cult de către majoritatea francezilor. Nu degeaba Papa Ioan Paul al II-lea se referea la el, într-o cuvântare, ca la un Pater Europae. http://www.descopera.ro/cultura/9594352-carol-cel-mare-regele-care-a-faurit-franta
Jean Monnet( Jean Omer Marie Gabriel Monnet ), evreu dintr-o familie de comercianti de bauturi spirtoase din Franta, a fost secretar al Ligii Natiunilor, infiintata de tradatorul N.Titulescu si  precursoarea ONU, precum si consilier al presedintelui Roosvelt – cel care ne-a vandut impreuna cu Churchill, lui Stalin la Yalta in 1945. In timpul unei reuniuni a Comitetului Național de Eliberare, la 5 august 1943, Monnet a declarat comitetului: „Nu va fi pace în Europa dacă statele sunt reconstituite pe baza suveranității naționale…Țările Europei sunt prea mici să garanteze populației necesarul de prosperitate și dezvoltare socială. Țările europene trebuie să se constituie într-o federație.” Am cautat sa aflu ce poate insemna si de unde vine cuvantul „omer”, si iata ce am gasit : ”
omer = substantiv

1. o unitate de măsură ebraică uscată, a zecea parte dintr-o efă.

2. ( De obicei , inițial majusculă ) iudaism. Perioada de 49 de zile , care se extind de – a doua zi a Paștelui în prima zi a Shavuoth.

Ce legatura pot avea acestia trei – doi catolici si un evreu sionist – cu Maica Domnului si cu Sfintii Apostoli ? Una singura, au fost „dusmanii ei si ai Fiului ei”.
” Cele 12 stele amplasate in forma circulara pe steagul Uniunii Europene semnifica roata zodiacala ce cuprinde intreg cosmosul. La randul sau, cosmosul simbolizeaza tot ce exista, atat ca manifestare universala (macrocosmosul) cat si individuala (microcosmosul). La originea tuturor acestor manifestari se afla un Centru ori un Principiu situat dincolo de cosmos.”
Mai exista intr-adevar, si o alta poveste despre drapelul UE, inventata tot de un evreu, dar care nu a fost vazut niciodata, si in care intr-adevar, se vorbeste despre Maica Domnului si cei 12 Apostoli, dar care  nu poate avea nici o legatura cu Nascatoarea de Dumnezeu, pentru faptul ca are la temelie ziua decretarii de catre un papa a imaculatei conceptii, o erezie papista care, in dorinta de a o supracinsti, ii neaga in realitate tot efortul ei omenesc de indumnezeire. Oricum ar fi, Maica Domnului in nici un caz nu poate fi ocrotitoarea UE, aceasta organizatie sionista-papista-masonica si in ultima instanta satanica. Sa nu uitam ca, toate datele populatiei UE merg de ani buni la Tel-Aviv, din 31 ian. 2011, pentru „păstrarea în siguranţă deplină”.http://www.cotidianul.ro/israelul-controleaza-si-datele-personale-ale-romanilor-156386/
IPS Andrei Andrecut  se dovedeste a fi un ecumenist convins, caci  are parca o predilectie in a amesteca lucrarile adevarate ale Maicii Domnului cu inselaciunile satanei. Astfel, la predica din 16 apr.2016, de la M-rea Nicula, a invatat pe tinerii de la Iclod, aflati in pelerinaj la Nicula, ca Maica Domnului  se arata si in Athos dar si la Lourdes, Santiago de Compostela … alte locuri „sfinte” de la catolici. „In anul 1120, Papa Calixt al II-lea a acordat o indulgenţă specială prin care garanta un loc în Rai tuturor celor ce ar fi murit în Santiago de Compostela sau în timpul pelerinajului spre acesta, pentru a încuraja astfel reafirmarea creştinătăţii în această regiune.”http://stiri.tvr.ro/el-camino-un-mileniu-de-pelerinaj-la-santiago-de-compostela_33093.html. Binenteles ca, bietii catolici, in necazurile lor, alearga la locurile lor „sfinte”, dar se pune intrebarea : oare acolo se arata chiar Maica Domnului sau altcineva ? De vreme ce in aceste aratari,  nimeni dintre ei nu se intoarce la dreapta credinta, ele nu au nici o legatura cu mantuirea si prin urmare isi au  izvorul, la cel ce se poate preface si in inger de lumina ca sa insele, adica la vrajmasul diavol. Tot in viziunea acestui Mitropolit,  aceleasi lucruri sunt atat „devotiunile” in cinstea „Maicii Domnului” de la catolici cat si privegherile ortodoxe in ajunul marilor ei sarbatori. La fel, pune semn de egalitate intre Sf.Ioan Valahul si un tanar catolic pe nume Pierre Giorgio din Torino, care mergea si la catedrala si la fotbal ca sa-i atraga pe prieteni la catolicism, tanar care a murit de timpuriu iar acum este deja beatificat de papa Romei. O alta afimatie de-a d-lui care, parca fara sa vrea a scapat-o, in predica  sa din 17 apr. 2016 este una care il atinge pe Mantuitorul Hristos : la Cina cea de taina, „Mantuitorul s-a incins cu un sort.” Cu un sort, stim ca sunt incins la loja, venerabilii, dar nu Mantuitorul. Domnul Iisus Hristos „S-a sculat de la Cină, S-a dezbrăcat de haine şi, luând un ştergar, S-a încins cu el.   După aceea a turnat apă în vasul de spălat şi a început să spele picioarele ucenicilor şi să le şteargă cu ştergarul cu care era încins.” D-lui mai are si alte fapte si cuvinte in afara ortodoxiei, dar ne rezumam la acestea, acum.
Avand in vedere antecedentele  IPS Andrei, nu ne mira afirmatiile lui de Adormirea Maicii Domnului. Ceea ce uimeste, este faptul ca nimeni din cei peste 30.000 de credinciosi si nici unul din cei cateva zeci de preoti – pe arhierei nu-i punem la socoteala, pentru ca ei sunt de-ai casei – nu a fost scandalizat nici in timpul, nici dupa predica, de cele auzite. Iar daca asa sunt cei care au mers acolo, oare cum or fi cei care nu s-au dus la Nicula ?
Observam  ca, deja se aplica hotararile de la Creta, folosindu-se exact termenii din documente : „biserici istorice”, intre care se afla inscrisa, dupa mintea ecumenistilor si Biserica Ortodoxa.
Intr-adevar, P.Justin a avut dreptate cand a afirmat ca, „acum cu ecumenismul, caderea va fi mai mare decat pe vremea comunismului”.
Pana cand nu vom citi cu tot interesul invatatura Bisericii si aplicatia ei la zi si pana cand nu ne vom deprinde cu intelegerea a ceea ce se doreste sa se transmita de fapt, in spatele cuvintelor mieroase arhieresti, vom fi dusi cu multa dibacie si pe nesimtite, de sub umbra odihnitoare a Crucii, la umbra fluturatoare a drapelului UE, si fereasca Dumnezeu mai departe, la intrarea gratuita in templul de la Ierusalim, unde patriarhul dimpreuna cu multime de arhierei si preoti il vor incorona pe cel care-i inspira si-i coordoneaza, adica pe cel din neamul lui Dan, a carui cale a fost pregatita de parintii UE, mesia evreilor, antihrist. Dumnezeu sa ne ajute sa-i biruim pe ecumenisti. Amin.
 
  Sursa
 
 

3 gânduri despre „Mitropolitul Andrei Andreicut al Ardealului huleste pe Maica Domnului si pe Sf.Apostoli chiar de Adormirea sa, 15 august 2016 ?

  1. Pingback: ”Legiferările” sinodului cretan „se traduc în viață”: La Bstrita s-a tinut o SLUJBA ECUMENICA ce „nu a avut loc vreodata pe mapamond”, semnandu-se apoi o declaratie privind „colaborarea si conlucrarea ecumenica, frateasca intre bisericil

  2. Pingback: ”Legiferările” sinodului cretan „se traduc în viață”: La Bistrita s-a tinut o SLUJBA ECUMENICA ce „nu a avut loc vreodata pe mapamond”, semnandu-se apoi o declaratie privind „colaborarea si conlucrarea ecumenica, frateasca intre biserici

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s