Venerabili ierarhi ortodocşi din lumea întreagă, pocaiti-va !

In data de 26 iulie a aparut un mesaj al PS Irineu de Alba -Iulia catre credinciosii din eparhia sa, dar cred ca este adresat si tuturor din Tara. Mesajul este unul de calmare/manipulare a tuturor celor care incep sa-si dea seama ca, ceea ce au semnat cei 25 de arhierei romani – in frunte cu Patriarhul Daniel – este cea mai vicleana si mai periculoasa apostazie a unor arhierei din BOR, din ultima suta de ani.

PS Irineu vrea sa risipeasca indoielile din inimile credinciosilor afirmand ca : „…lucrările Sfântului şi Marelui Sinod Ortodox s-au desfăşurat într-o atmosferă profund duhovnicească, sub călăuzirea Duhului Sfânt.” ce „atmosfera profund duhovniceasca” poate fi aceea in care n-au fost lasati crediciosii ortodocsi in Biserica, chiar in Duminica Pogorarii Sfantului Duh (la Biserica „Sf.Mina”) dar au fost primiti la rugaciune in comun papistasii, protestantii si monofizitii ? Aceasta atmosfera nu a putut fi decat una draceasca !!!
ce Duh Sfant v-a calauzit  acolo ecumenistilor daca „Întâistătătorii de Biserici Ortodoxe şi membrii Sfântului şi Marelui Sinod vor ajunge în Chania, în data de 16.06. 2016 – 666” iar „lucrările Sinodului vor avea loc la Academia Ortodoxă din Creta, în localitatea Kolymbari, Chania, şi se vor încheia în mod festiv în Duminica Tuturor Sfinţilor, 26.06. 2016 – 666,…” ? Asadar iarasi intreb : ce Duh Sfant v-a calauzit la Creta daca ati inceput cu 666 si ati terminat tot cu 666. http://basilica.ro/brosura-informativa-despre-sfantul-si-marele-sinod-publicata-de-biserica-cretei/       Satana v-a manevrat si ati facut voia antihristului. Ati inceput deci cu pecetea satanica iudaica si ati sfarsit tot cu ea, ca un semn al sionistilor lui antihrist : „Sinodul s-a desfasurat sub controlul nostru.” Bine v-a mai spus-o PS Longhin de la Banceni , acest episcop simplu dar curat ortodox, fara studii in Apusul eretic, dar poate singurul episcop roman hirotonit PRIN BUNAVOIREA iar nu prin ingaduinta Duhului Sfant : „…acolo s-au adunat satanistii, masonii, care de mii de ani vreau ca sa ne distruga Credinta Ortodoxa…” http://sinodultalharesc.tk/s-au-dus-creta-ca-patriarhi-si-s-au-intors-ca-niste-carpe-spurcate-fara-duhul-sfant-ps-longhin-jar-19-iunie-2016/  min 9:15.  Si inca afirmatii mai cutremuratoare face singurul episcop ortodox marturisitor roman, la cateva saptamani dupa caderea de la Creta : „Voi, toți cei care ați participat la acest Sinod v-ați întors fără de har!!!
Cine sunteți voi mai departe? Mai degrabă nu v-ați fi născut, decât să ajungeți vânzători de cele Sfinte și lepădați de Duhul Sfânt!”.http://sinodultalharesc.tk/ps-longhin-catre-ierarhii-semnatari-din-creta-v-ati-facut-vanzatori-de-tara-de-neam-si-de-dumnezeu/
PS Irineu, speram ca nu ati uitat ca, pacatul impotriva Duhului Sfant nu se iarta nici aici nici dincolo, asa ca reveniti-va , pocaiti-va si nu mai spuneti  la intuneric , lumina.
PS Irineu continua : ” Este o blasfemie să numeşti acest Sinod ,,eretic” sau să afirmi, în mod necuviincios, că s-a încălcat ,,legea credinţei” (Rom. 3, 27) şi s-a trădat spiritul patristic ce caracterizează Ortodoxia.”

Cum ar putea fi numit altfel decat eretic un sinod care legifereaza erezia ecumenismului, legifereaza casatoriile mixte, da putinta legiferarii casatoriilor gay – prin folosirea vicleana a principiului iconomiei, numeste ereziile si schismele – biserici ? Cat despre legea credintei d-voastra, eu cred ca aveti doar una : „cred in tot ce crede si Patriarhul Daniel si voi executa absolut toate ordinele lui pe linia lojei noastre si in spiritul papal in care am facut inaltele studii si doctorate in strainatate. Amen.”
Dar iata ca, la sfarsit, arhiereul de la Alba-Iulia spune cel mai mare adevar spus poate  vreodata , de catre un arhiereu roman de dupa ’89, adevar pentru care , cred ca i s-au iertat ceva pacate : ” Întâistătătorii Bisericilor Ortodoxe Autocefale şi venerabili ierarhi ortodocşi din lumea întreagă au lucrat în consens … „. Lasand la o parte faptul ca nu poate fi vorba de nici un consens, din moment ce, in jur de 26 de Mitropoliti nu au semnat unele documente la Creta, cuvantul care mi-a sarit in ochi este „venerabili ierarhi ortodocsi„. Pentru acest cuvant, meritati felicitarile noastre PreaSfintite. Bine ca in sfarsit ati recunoscut public ca acolo au fost venerabilii domni … masoni. Acum din ce loji or fi fost, prea putin conteaza, niste loji cu arhierei si preoti. Poate ii gaseste cineva pe listele urmatoare, desi nu cred :           https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/11/masoni-venerabili-din-romania-si-contactele/

 Important este ca, fara sa fiti constient, prin puterea Duhului Sfant, care atunci cand vrea ii forteaza chiar pe draci sa spuna adevarul, ati confirmat cuvantul PS Longhin despre componenta lotului de la Creta : „…acolo s-au adunat satanistii, masonii, care de mii de ani vreau ca sa ne distruga Credinta Ortodoxa…” .

” Sunt sigur ca atunci cand documentele sinodale vor ajunge in casele preotilor, teologilor si crestinilor nostri, acestia le vor accepta cu satisfactie, … ”

Nu mai fiti asa de sigur de reusita actiunilor d-voastra de reeducare ecumenista, pentru ca, deja multi preoti si credinciosi s-au trezit  din somnolenta pe care le-o induceti predica de predica si s-au dezmeticit din intunericul eresurilor pe care le imprastiati. Binenteles, ca  partea cea reeducata sau care are interese peste dreapta credinta , va accepta aceste documente cu satisfactie. Dar, nu uitati ca, vor fi  din ce in ce mai multe intreruperi de pomeniri, pe caz de semnare de erezii la Creta si de luari de pozitie impotriva d-voastra, nu numai in tara ci si in toata lumea . Pana aici v-a fost,venerabililor, pana la dreapta credinta. ” Pe aici nu se trece.” – ca la Marasesti, Marasti, Oituz . Iar daca d-voastra credeti ca nimeni nu va mai poate sta in cale si ca nu aveti a da seama nimanui de pe pamant de faradelegile voastre, va amintim cuvintele P. Prof. Dumitru Staniloae : „Romanul are doua pasiuni mari: pamantul si credinta. Sunt cele doua realitati organice si esentiale ale vietii. Din pamant viata trupului , din Dumnezeu viata sufletului … Am spus ca noi n-avem decat doua pasiuni : pamantul si credinta. Pentru acestea orice sat face revolutie si a facut si in trecut.” ( Pr.prof.Dumitru Staniloae, Ortodoxie si Nationalism, cap. Ortodoxie si Romanism, p.68, p.77 )
„Să stăm bine, să stăm cu frică şi să luăm aminte!”–

Cuvintele acestea spuse acum cateva mii de ani de Sf.Arhanghel Mihail, prin care a reusit sa-i trezeasca pe ingeri din visul inaltarii luciferice, la realitatea smereniei creaturilor in fata Creatorului vi se potrivesc d-voastra venerabililor ierarhi „ortodocsi”, care sunteti in cadere libera de o suta de ani in abisurile ereziei ecumeniste iar acum ati ajuns la unul din ultimele adancuri ale prapastiei, numit Creta. PS Longhin este Arhanghelul Mihail pentru voi, dar care dintre d-voastra il veti asculta ?
Oare Patriarhul Constantinopolului , Bartolomeu cel care huleste pe sfinti spunand ca „antiecumenistii fac voia celui rau”, ca „ruptura cu, catolicii este o rusine pentru Biserica Ortodoxa” si ca va continua cu mult optimism „dialogurile cu Biserica sora Catolica” ? Nicidecum.   https://lonews.ro/sfantul-si-marele-sinod-panortodox/22960-patriarhul-bartolomeu-antiecumenistii-fac-voia-celui-rau.html
sau poate  Mitropolitul Irineu al Craiovei, care are o satisfactie deosebita in a alunga din Manastirea Frasinei pe monahii care  n-au iesit de acolo de zeci de ani si sustine in discutiile cu ei ca, „dintotdeauna au fost doua Biserici”? Putin probabil.
sau poate PS Varsanufie, care muta calugari si maici dupa bunul plac si persecuta in diferite moduri viclene  pe cei patru Marturisitori de la M-rea Lacul Frumos pe motiv de intrerupere a pomenirii ierarhului eretic ?  https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2016/08/05/monahii-de-la-frasinei-si-lacul-frumos-prigoniti-pe-motiv-ca-nu-accepta-sinodul-din-creta/ Nici pomeneala.    Sirul arhiereilor ecumenisti venerabili ar putea continua pagini intregi.
Mai trebuie observat un lucru : acesti venerabili, odata cu sosirea de la Creta, parca au dobandit o putere satanica noua de reeducare si de manipulare a crediciosilor in scopurile lor ecumeniste si tin cu orice pret sa spurce nu numai Tara prin duhurile care-i insotesc, dar sa schimbe si mintile oamenilor. Dorim insa, la acest punct al articolului sa va facem cunoscute cateva din tehnicile de manipulare a credinciosilor din partea arhiereilor cretani, una am anticipat-o intr-un cuvant anterior si acum se confirma :
A.        lansarea de zvonuri false pentru incurcarea adversarilor  antiecumenisti, zvonuri de genul ” Patriarhul Daniel este de acord cu lupta impotriva sinodului de la Creta, dar din postura lui nu poate spune pe fata, ci va sustine din umbra.” Asta pentru temperarea inainte de sinod. Iar care prinde momeala, se mira – „la asta nu ma asteptam”, si lasa garda jos, se uita cu alti ochi la el si slabeste lupta, incurcat fiind. Sau acum dupa sinod – „Mitropolitul Teofan este impotriva sinodului de la Creta dar asteapta sa vada ce spun atonitii. Si daca ei sunt impotriva, atunci si el se va dezice”. „Nu intrerupeti pomenirea ca este de-al nostru. Nu va grabiti, mai asteptati. O sa vedeti ca Dumnezeu ii va inmuia inima.” Ce inima sa-i inmoaie Dumnezeu celui despre care P.Justin, fiind intrebat de catre un preot, la venirea d-lui T.Savu din Oltenia in Moldova, ” Ce parere aveti despre noul mitropolit ?” Parintele a spus : „N-am vazut om mai viclean in toata viata mea.”   Mitropolitul Teofan stie de fapt, foarte bine ca, Chinotita nu va fi impotriva sinodului – la modul radical de rupere de Bartolomeu, caci acolo sunt oamenii lui. Dar arunca pastila aceasta ca sa se arate cinstit. Fata de toate acestea, noi nu trebuie sa uitam cuvantul Sf.Paisie Aghioritul din 12 iulie 2016, cuvant contestat cu nebuneasca indrazneala de catre unii asa-zisi calugari de la M-rea Vatoped din Athos : „… inselarea va fi mare pentru ca acesti  arhierei nu sunt cinstiti in cuget.”
B.          cretanii vor face anumite fapte, dimpreuna cu unii politicieni, care sa le refaca sau le intareasca credibilitatea in fata oamenilor, cum ar fi :                                                   – asa-zisele pozitii impotriva casatoriilor gay, impotriva carora de fapt au luptat credinciosii, nu ei. Dimpotriva, cretanii au dat o portita de legalizare a acestor aberatii la cap.II, punctul 6 din documentul referitor la casatorie.                             – declararea anului 2016,  ca an inchinat marilor duhovnici si prezentarea lor ca sustinatori ai actualilor arhierei ecumenisti, daca nu chiar direct – ca nu au fost – macar cu aluzii viclene, cum ar fi : Patriarhul Daniel, despre P.Arsenie Papacioc – cel care i-a spus in fata „Sa fii liber, sa nu fii fortat, dependent de interesul cuiva, care prin tine, prostule, isi implineste scopurile…” https://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0  : „El spunea că într-o clipită omul poate dobândi mântuirea dacă se pocăiește. A și scris o carte intitulată «Veșnicia cuprinsă într-o clipă» și publicată în anul 2004. Era mai mult un vindecător de suflete, de răni lăsate de păcat în sufletul omului, decât un judecător al faptelor oamenilor. De aceea, era și iubit de popor.” Adica, sa nu ma mai judecati pentru ce am semnat la Creta, pentru ca  marii duhovnici nu judecau ci vindecau. Pai vindecare voastra poate veni numai prin judecata noastra, in cele ce ati gresit fata de dreapta credinta.
declararea anului 2017, ca fiind an inchinat martirilor si eroilor din lupta anticomunista.
deschiderea – care , de fapt nu se va incheia niciodata –  unor dosare de canonizare a unor Sfinti din temnitele comuniste, cum ar fi : Valeriu Gafencu, Gheorghe Calciu – propusi spre canonizare, dupa cum se zvoneste, de catre Mitropolitul Teofan, dosarul de canonizare al P.Arsenie Boca – propus de catre Mitropolitul Laurentiu Streza…
evlavie fatarnica catre alti sfinti din temnitele comuniste, si pelerinaj-parastas la mormintele lor, cum este cazul IPS Serafim Joanta – unul dintre cei mai activi ecumenisti din Europa – care merge la Harlau la mormantul P.Dimitrie Bejan, folosindu-se acum, dupa apostazia de la Creta, de un cuvant al Parintelui Dimitrie pe care i l-a spus pe cand traia, cum ca, ar fi – o fi fost, dar acum, in nici un caz, nu mai este – cel mai duhovnicesc ierarh roman .
invitatii insistente pentru credinciosi si obligatorii  pentru preoti, la slujbele cretanilor si inmultirea, mai ales acum dupa Creta, a slujbelor de aghiazma, a hirotoniilor, a botezurilor … efectuate de ei si prezentate  in mass-media bisericeasca, pentru asigurarea credinciosilor ca, ei inca mai au harul Duhului Sfant, cel pe care PS Longhin a afirmat ca l-au pierdut dupa Creta.
„Dorindu-vă smerită ascultare, statornicie în dreapta credinţă şi bucuria mântuirii…”.

 Cu alte cuvinte, sa faceti ascultare ca sa fie bine si sa fiti credinciosi smeriti in fata noastra, ca stim noi mai bine ce am facut la Creta. Nu va luati dupa toate prostiile de pe net scrise la adresa noastra, ca acestea fac parte din atacul concertat asupra Bisericii din partea dusmanilor ei.
Venerabililor arhierei cretani, voi sunteti cei mai periculosi si mai perfizi dusmani ai Bisericii, caci prin ecumenismul propovaduit de voi, faceti cel mai mare rau celor din afara – prin dragostea voastra falsa, fara de Adevar – si smintiti pe cei dinlauntru – prin tradarea Ortodoxiei. Sa nu uitati niciodata, PS Irineu ca, in orasul unirii – Alba Iulia, la anul 1600, Sfantul Voievod Mihai Viteazul a demonstrat prin minune – la sfintirea Aghiazmei Mari, facuta de PS Ioan de la Prislop, care este sfant cu moaste intregi – ca numai ortodocsii au Sf.Taine mantuitoare, numai ortodocsii au harul Sf.Duh iar papistasii nu mai au acest har de peste 1000 de ani.http://marturieathonita.ro/marturie-a-sfantului-ierarh-petru-movila-despre-mihai-viteazu/ Si niciodata nu-l vor avea daca vor asculta de hotararile d-voastra apostate de la Creta. Aveti la Aiud Sfintele moaste ale celor mai mari Sfinti Mucenici din istoria BOR, care au luptat pana la sange impotriva comunismului. Cum urmati luptei si marturisirii acestor Sfinti ? Cu legiferarea ecumenismului – tot un fel de comunism-nivelare la nivel de credinta ? Cati monahi aveti la Schitul de la Aiud, acolo unde au fost chinuiti mii de mucenici ? Unul si acela care ” accepta cu satisfactie ” documentele de la Creta ?  Ma tem ca va va fi spre mai multa osanda marea sfintenie pe care o aveti la Alba . Dar d-voastra, venerabililor arhierei, vad ca nu va temeti. Jucati-va in continuare cu focul, cautati-o cu lumanarea si vom vedea unde veti ajunge.  De aceea, orice legatura a credinciosilor si preotilor cu d-voastra, a devenit o legatura prin care ne este in mare pericol  mantuirea.

Asa ca, venerabili arhierei ortodocsi din toata lumea, pocaiti-va cat mai este timp si scoate-ti viclesugurile din inimile voastre … daca mai puteti.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s