Francisc satanicus laudă adunarea tâlhăreasca din Creta. In septembrie ne unim cu ereticii?


Ereticul Francisc despre Sinodul ”pan-ortodox”: O contribuție spre depășirea obstacolelor și restabilirea unitatii pe care am împărtășit-o in primul mileniu
Dupa criza Panortodoxa (care numai Panortodoxa nu a fost ) dovedită în sanul Ortodoxiei, Papa isi gaseste momentul sa vorbeasca deschis despre uniatie. „Mila lui Dumnezeu este legătura care unește bisericile, roada Duhului Sfânt este cea care produce comuniunea, dar niciodată uniformitatea”. Aceasta a fost în centrul mesajului papei Francisc către delegația Patriarhiei Ecumenice care s-a aflat la Roma pentru sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Cu toate acestea, insa este pentru prima dată cand intr-un mesaj Papa a refuzat să caracterizeze ca si  „frate” pe Patriarhul Ecumenic.
Papa a remarcat faptul că, inca din primele secole au existat multe diferențe între biserica Romei și cea a Constantinopolului, in ceea ce priveste practicile liturgice si  tipicul bisericesc, dar inca si in privinta „modul descoperirii adevărului.”

„Recunoscând că experiența Dumnezeului celui milostiv este parghia ce ne unește, înseamnă că va fi  nevoie din ce in ce mai mult sa facem din mila un criteriu și o măsură a relației noastre. Daca, în calitate de catolici și ortodocși, dorim sa vestim si sa propovaduim împreună minunile milostivului Dumnezeu în întreaga lume, atunci nu putem continua să adăpostim sentimente și comportamente de rivalitate, neîncredere și resentimente. Mila lui Dumnezeu ne elibereaza de povara conflictelor din trecut și ne permite să fim deschiși pentru viitor, spre care ne îndrumă Duhul „ a subliniat. (care duh? al SATANEI! nota G.Ș.)

„O contribuție spre depășirea obstacolelor și restabilirea unitatii pe care am împărtășit-o in primul mileniu – o unitate care nu a fost niciodată uniforma, dar întotdeauna in comuniune cu respect fata de diferentele legislative  – oferita de dialogul teologic”

Papa Francis a spus și a adăugat că „În acest context, mă bucur că în septembrie Comisia Internațională comună a Dialogului Teologic dintre Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă se va întâlni din nou.” În plus, a cerut Metropolitului de Boston, care a condus delegația, sa transmita calde mulțumiri Gerondei Pergamului.

Mai mult decât atât, a făcut referire la „apropierea spirituală și umană puternică” pe care a trait-o în timpul vizitei recente in insula Lesbos, in compania Patriarhului Ecumenic Bartolomeu și a  Arhiepiscopului Atenei și a toată Ellada – Hieronymus. În special pentru situatia refugiaților a raportat că încurajează toate formele de cooperare între catolici și ortodocși puse in slujba  diminuarii suferințelor pe care le parcurge omenirea.

În cele din urmă vorbind despre rezultatele Sinodului din Creta a subliniat:

„Împreună cu mulți altii dintre surorile si frații noștri catolici și alți creștini ne-am rugat pentru pregătirea și realizarea Sinodului […] Fie ca Duhul Sfânt să aducă in urma acestui eveniment, roade imbelsugate  pentru binele Bisericii”.

Sursa

Anunțuri

2 gânduri despre „Francisc satanicus laudă adunarea tâlhăreasca din Creta. In septembrie ne unim cu ereticii?”

    1. Intr-adevar , acest papa este demonul pe pamant si inaintemergatorul lui antihrist ! Părintele Elipidie din Rodos a profetit clar despre el, ca acesta va fi profetul mincinos al antihristului si multi episcopi ortodocsi i se vor inchina , incat : „Va domina toti politicienii, care il vor asculta, si va aduce sub conducerea sa pe multi arhierei ai bisericii noastre. Multi Arhierei ortodocsi vor fi marionete ale acestui fals profet. Asta deoarece stie ca daca va domina pe Patriarhi si pe Arhierei, prin ascultarea care se face in biserica noastra, va putea sa-i conduca si pe preoti si pe mireni,,.Va lupta pentru a dezbina Biserica lui Hristos si pentru a reusit sa se impuna pentru a face loc antihristului ce o sa vină. In ceea ce priveste in legatura cu ce s-a intamplat in Creta la sinodul acesta tâlhăresc nu este altceva decat o noua etapa in pregatirea antihristului . De aceea sa fim cu luare aminte, nu trebuie urmati cei cazuti in erezie odata cu acest sinod, dar in acelasi timp sa nu n-e desprindem sub nici o formă din biserica Ortodoxa, pentru ca exact asta urmareste cel rau, dezbinarea si ratacirea crestinilor ,principalul scop e sa nimiceasca credinta lui Hristos,punând in locul acesteia religia masonica anticrestină,precum sa si lichideze statele si sa si instaureze propria religie ,adica
      Noua Ordine Mondiala religia unica globala . Acesta este scopul diavolului ca sa distrugă ortodoxia.Sa ascultam de cuvântul Voievodului Mihail,,Sa stam bine ,sa stam cu frica,să luam aminte!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s